INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică explică de ce a sărit la bătaie la ultimul meci: „A scuipat înspre mine și m-a înjurat”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2019 10:48

Marius Șumudică, insultat de suporteri, a vrut să sară în tribună pentru a se răfui cu ei la finalul meciului Gaziantel - Denizli 1-2, dar a fost calmat de jucători și de cei din staff.  

La 24 de ore de la finalul partidei, Șumudică și-a explicat ieșirea sa nervoasă și ce l-a deranjat, mai exact. 

„Nu poţi să te superi pe fanii dezamăgiţi. Dar unul dintre ei a scuipat înspre mine şi m-a înjurat. Am văzut negru în faţa ochilor, mai ales că oricum eram extrem de supărat după meci

Mai bine nu-l băgam în seamă, dar eram prea nervos. Oricum, nu săream la bătaie, cum am văzut că au scris unii, că nu fac eu aşa ceva, dar l-aş fi întrebat câte ceva”, a declarat Șumudică, la TV Digi Sport. 

Șumudică și-a criticat jucătorii

Antrenorul și-a criticat jucătorii. „Dacă nu îți respecți meseria, plătești! Apărarea noastră nu a fost pregătită la primul gol primit, iar la al doilea am fost surprinși pe contraatac. Deși i-am avertizat pe băieți toată săptămâna că adversarii au atacanți rapizi”. Chiar și cu aceste erori individuale, „nu meritam să pierdem meciul”.

Fanii nu gândesc la fel ca Șumudică. La sfârșit, l-au insultat pe tehnician, care s-a certat cu ei. Apoi, furios, acesta a vrut să sară gardul pentru a se răfui cu ei în tribune. L-au ținut fotbaliștii săi și cei din staff. L-au calmat înainte ca situația tensionată să degenereze.

Șumudică, adulat de turci: „Sunt bolnavi! Fac poze cât nu făceam 6 luni în România. Nu mă lasă nimeni să plătesc!”

Vezi și: 

Gaziantep - Denizli 1-2 // Marius Șumudică, protagonistul unui nou scandal în Turcia: a vrut să sară la bătaie cu fanii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
10210601915503182
Codin Gheorghe  •  03 Decembrie 2019, 14:12

Explicatia gestului e simpla: e si fa fi un golan de cartier.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează