Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2023 09:20 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 10:16

Roman Bebekh, un jurnalist ucrainean cunoscut, care acoperă fotbalul și războiul dintre Ucraina și Rusia, a comentat decizia lui Mircea Lucescu (78 de ani) de a demisiona de la cârma lui Dinamo Kiev. „Il Luce” sugerase inițial că se va retrage, însă a revenit apoi asupra afirmațiilor și a anunțat că este deschis unor noi provocări.

Vineri seara, după 0-1 cu Șahtior Donețk, Mircea Lucescu a anunțat că demisionează de la Dinamo Kiev.

Anunțul a provocat valuri în fotbalul ucrainean, având în vedere că vorbim despre un om care a antrenat 15 ani în țara vecină, 12 la Șahtior, în ultimii 3 la Dinamo Kiev.

Joi seara, mi-a spus că se retrage și nu l-am crezut. Nu îl cred nici acum
RETRAGERE
Joi seara, mi-a spus că se retrage și nu l-am crezut. Nu îl cred nici acum

Comentariu acid, după demisia lui Mircea Lucescu: „Puțin cam târziu, bunicule”

Printre cei care au reacționat s-a numărat și jurnalistul Roman Bebekh, un nume cunoscut peste graniță, care acoperă fotbalul și războiul din Ucraina. Acesta a sugerat că ieșirea lui Lucescu din scenă a venit puțin cam târziu:

„La revedere, Lucescu! Antrenorul lui Dinamo a demisionat. Lucescu este un fenomen și va rămâne întotdeauna așa, a scris istorie. Dar este imposibil să păcălești timpul. Bunicul a plecat puțin cam târziu”.

Comentariu acid, după demisia lui Mircea Lucescu: „Puțin cam târziu, bunicule”
Roman Bebekh

Comentariul vine în contextul în care Dinamo Kiev nu traversează un sezon bun. 

Campioana din 2021 a ratat grupele Conference League și este abia a șaptea în campionat, cu 16 puncte adunate în 10 meciuri, 10 sub liderul Kryvbas, 8 sub Șahtior. Dinamo a fost eliminată și din Cupă, 0-1 cu Obolon în optimi.

VIDEO: Mircea Lucescu, despre cheia succesului într-o carieră fabuloasă

Mai multe știri despre Mircea Lucescu: 

Scenariul spectaculos cu Mircea Lucescu în Liga 3: „Ar încheia cercul și cariera într-un mod prodigios”

Marius Șumudică, emoționat » Reacție de suflet după anunțul retragerii lui Mircea Lucescu: „Îl iubesc, mi-a marcat cariera”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping