INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

S-a trezit Răzvan Marin » Secretul revenirii „tricolorului" la Empoli

Răzvan Marin, la Sassuolo - Empoli 2-3 Foto: Imago
Răzvan Marin, la Sassuolo - Empoli 2-3 Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 15:28 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 15:59

Răzvan Marin, 27 de ani, a realizat cel mai bun meci al sezonului la Sassuolo - Empoli 2-3, când a oferit două pase de gol. „Joc coordonator acum, cu Davide Nicola antrenor, un post care-mi place, mă simt bine”, spune mijlocașul toscanilor.

Duminică, Răzvan Marin joacă la Empoli, acasă, chiar împotriva lui Cagliari, echipa de la care a fost împrumutat în ultimele două sezoane și unde ar trebui să se întoarcă în vară. O formație cu care se luptă în cursă pentru evitarea retrogradării.

Răzvan Marin, prima oară integralist după 5 luni. Și primele reușite ale sezonului

Într-o stagiune dificilă, fără niciun gol, fără niciun assist aproape o mie de minute în Serie A, mijlocașul în vârstă de 27 de ani s-a trezit în etapa trecută. Integralist la toscani în deplasarea de la Sassuolo (3-2), cum nu se mai întâmplase de la 1 octombrie 2023 (0-3 cu Bologna) și doar a treia oară în 2023-2024, Marin a oferit două pase decisive, fiind printre cei mai buni jucători ai lui Empoli.

Dennis Man, ce fază la meciul 100! » „Genial” + Ce spune Parma de prelungirea contractului
STRANIERI
Dennis Man, ce fază la meciul 100! » „Genial” + Ce spune Parma de prelungirea contractului

Au fost primele sale reușite în acest campionat, în care a strâns 1.058 de minute.

Davide Nicola a îndepărtat Empoli de zona retrogradării și l-a ajutat pe Răzvan Marin

Secretul revenirii „tricolorului" e postul lui, poziția unde îi cere să joace Davide Nicola, antrenorul care l-a înlocuit pe Aurelio Andreazzoli la jumătatea lui ianuarie și care nu a pierdut deloc în șase etape (trei victorii și trei egaluri), îndepărtând-o de zona roșie. Locul 13 înaintea duelului contra lui Cagliari.

„Joc coordonator acum, un post care-mi place, mă simt bine, am evoluat acolo și anul trecut, la început", a declarat Marin într-un dialog cu reporterii site-ului Pianeta Empoli.

Răzvan Marin: „Știu ce pot face bine, dar mai ales știu ce trebuie să fac mai bine”

Marin a adăugat: „Sunt la dispoziția lui Mister și încerc să dau mereu sută la sută. Mă pregătesc la maximum în timpul săptămânii și răspund oriunde crede antrenorul că pot fi de ajutor”.

Scopul lui: „Să ajut întotdeauna echipa să-și atingă obiectivele. Partida jucată săptămâna trecută a fost cu siguranță cea mai bună în acest sezon. Cele două assisturi m-au bucurat".

Ce știe Marin: „Știu ce pot face bine, dar mai ales știu ce trebuie să fac mai bine pentru a-mi sprijini colegii".

Răzvan Marin, despre Davide Nicola: „A declanșat ceva în noi"

Mijlocașul îi mulțumește lui Davide Nicola pentru transformarea squadrei toscane. „Mister comunică excelent cu jucătorii, îi motivează, crede în muncă și a declanșat ceva în noi. Ne-a trezit".

Evitarea retrogradării? „Suntem pe drumul corect pentru a ne salva. Însă ne vom salva doar dacă învingem".

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Când mai intră Radu Drăgușin? Managerul lui Spurs îl laudă pe unul dintre rivalii săi: „Nu există limite pentru băiatul ăsta
ANGLIA
Când mai intră Radu Drăgușin? Managerul lui Spurs îl laudă pe unul dintre rivalii săi: „Nu există limite pentru băiatul ăsta"
Furie în Premier League » Patronul clubului a atacat centralul după eșecul cu Liverpool
ANGLIA
Furie în Premier League » Patronul clubului a atacat centralul după eșecul cu Liverpool

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează