INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEMITERE

Laurențiu Reghecampf riscă să fie demis! Clubul a început deja negocierile cu alt antrenor

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 14:12 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 14:38

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) riscă să rămână fără echipă, conducerea lui Al Tai (Arbia Saudită) ia în calcul înlocuirea acestuia.

Numit pe banca saudiților în septembrie 2023, când e plecat de la Universitatea Craiova, Reghecampf trece printr-o perioadă complicată. Iar presa din Arabia scrie că șefii echipei sale încep să-și piardă răbdarea.

Schimbări la FCSB » Cum poate arăta echipa cu FC Voluntari: Băluță schimbă postul
FCSB
Schimbări la FCSB » Cum poate arăta echipa cu FC Voluntari: Băluță schimbă postul

Laurențiu Reghecampf riscă să fie demis

Conducerea clubului se gândește să facă o schimbare la echipă, iar postul lui Reghecampf e în pericol. Mai mult, se pare că șefii lui Al Tai au găsit și un înlocuitor: Noureddine Zekri.

Algerianul de 59 de ani e liber de contract și ar fi deja în Arabia Saudită și ar negocia noul contract. Ultima echipă a acestuia a fost Damac FC, de la care a plecat în ianuarie 2021.

Antrenorul român a pregătit-o pe Al Tai în 14 meciuri (3 victorii, două egaluri și 9 înfrângeri), echipa fiind acum pe locul 16, loc retrogradabil, cu 18 puncte în 21 de meciuri. Elevii lui Reghe traversează o formă dezastruoasă: un egal și 5 înfrângeri în ultimele 6 etape. Precedenta victorie a fost pe 2-0, 1- cu Al Fateh.

Laurențiu Reghecampf, dator la Universitatea Craiova

Dacă va deveni liber de contract, Reghecampf nu se poate încă în Superligă din cauza datoriei pe care o are la Universitatea Craiova. La momentul despărțirii de Craiova, Reghecampf s-a înțeles cu Rotaru să îi achite clauza de reziliere pentru a pleca la Al-Tai în valoare de 300.000 de euro, dintre care 200.000 reprezintă clauza antrenorului, iar 100.000 de euro clauza preparatorului fizic, Bogdan Merișanu.

Laurențiu Reghecampf nu și-a ținut promisiunea față de Mihai Rotaru, neachitându-i vreun ban, motiv pentru care clubul a apelat la Comisia de Disciplină a FRF.

Comisia i-a dat dreptate Universității Craiova și le-a interzis lui Reghecampf și Merișanu să „desfășoare orice activitate legată de fotbal până la executarea integrală a obligațiilor stabilite”.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Gigi Becali: „La atâtea puncte distanță, nu mai am emoții”

Citește și:

Răsturnare de situație în cazul lui Marius Șumudică: reacția antrenorului + comunicatul oficial al clubului
TURCIA
Răsturnare de situație în cazul lui Marius Șumudică: reacția antrenorului + comunicatul oficial al clubului
Răzvan Lucescu spune ce nu-i place în fotbal: „Urăsc asta!” » Antrenorul lui PAOK s-a plâns, a protestat. Ce l-a nemulțumit
GRECIA
Răzvan Lucescu spune ce nu-i place în fotbal: „Urăsc asta!” » Antrenorul lui PAOK s-a plâns, a protestat. Ce l-a nemulțumit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează