INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Schimbare de ultimă oră în cazul transferului lui Tătărușanu » Ce decizie a luat portarul român

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2017 11:56

Presa din Florența susține că portarul Ciprian Tătărușanu, 31 de ani, este pregătit să rămână la Fiorentina și să concureze cu Sportiello pentru a-și recâștiga postul de titular luat de noul antrenor Pioli.

Transferul iminent în Ligue 1 întârzie să se concretizeze, însă în fiecare zi Tătărușanu e anunțat ca plecat la Nantes. Dinspre partea franceză nu apar deloc confirmări, chiar dacă Ranieri are nevoie de portar, după ce fostul căpitan și goalkeeper titular în prima parte a sezonului trecut, Rémy Riou, s-a dus în Turcia, la Alanya. Ciprian este împins de directorul sportiv Pantaleo Corvino să se transfere, numai că el ar continua cu gruparea Viola.

Vrea să-și respecte contractul!

"Afacerea cu Nantes nu este perfectată, așa cum părea la început, deși cele două cluburi negociază. Spre deosebire de mulți dintre colegii săi, Tătărușanu nu și-a exprimat intenția de a pleca, având încă un an de contract.

De fapt, românul ar fi gata, la nevoie, să se bată pentru a-și recâștiga postul de titular cu Sportiello, fără prea multe probleme, și să-l convingă pe Pioli să reconsidere situația. Soluția cea mai probabilă rămâne azi despărțirea, dar cea mai interesată e Fiorentina, nu jucătorul", a dezvăluit agenția Fiorentinanews.com. 

72 de meciuri din 78 posibile l-au avut pe Tătărușanu în poarta Fiorentinei în ultimele două ediții de Serie A

2partide întregi a bifat Sportiello între buturile Violei. Rezerva lui Tătă din sezonul trecut e cu 5 ani mai tânăr

7 titulari ai Fiorentinei au fost ori vor fi transferați în această vară. Ultimii pe listă, Bernardeschi (Juventus) și Vecino (Inter)

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 Iulie 2017, 18:14

Tatarusinea nu i bun de nimik ...

ray51
ray51  •  24 Iulie 2017, 12:17

Tătă, varsta pe care o ai este perfecta pentru un portar matur si imbatabil. Lupta, si-ti vei recastiga pozitia de leader.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează