INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BOLOGNA - INTER 2-1

VIDEO Simone Inzaghi, după gafa lui Ionuț Radu: „Dacă am fi avut 4-1 pe tabelă, nu era așa de grav”

Ionuț Radu, după gafa cu Bologna/ foto Imago Images
Ionuț Radu, după gafa cu Bologna/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2022 09:52 / Actualizat joi, 28 aprilie 2022 10:38

Simone Inzaghi (46 de ani), antrenorul lui Inter, i-a luat apărarea lui Ionuț Radu, după gafa portarului român din meciul cu Bologna. „Nerrazurii” au pierdut cu scorul de 1-2, într-o restanță din etapa #20 din Serie A, fostul internațional de tineret greșind decisiv la golul doi, marcat de Sansone, atacantul Bolognei.

Radu a jucat în primul său meci din actualul sezon de Serie A, după ce titularul postului, Handanovic, s-a accidentat la spate. În minutul 81 al meciului cu Bologna, portarul român a luftat și l-a lăsat pe Sansone cu poarta goală.

VIDEO cu gafa lui Ionuț Radu în Bologna - Inter 2-1

Ionuț Radu, apărat de Simone Inzaghi

„Radu a jucat foarte bine cu Empoli (n.r. - în Cupa Italiei). Mereu se antrenează foarte bine și avem în continuare încredere în el. A fost un eveniment nefericit, dar aceste lucruri se întâmplă. Nu ar fi fost la fel de grav dacă am fi avut 4-1 pe tabelă, nu 1-1. Cu siguranță, Radu este un portar excelent, cu un viitor grozav în față”, a declarat Simone Inzaghi, citat de Football Italia.

După înfrângerea cu Bologna, Inter a rămas pe locul doi în Serie A, cu 72 de puncte, două sub liderul AC Milan.

Ionuț Radu, dărâmat după gafa din Inter - Bologna!

La finalul partidei, în drum spre vestiare, Radu a părut dărâmat. Și-a acoperit fața cu tricoul ca să ascundă eventualele lacrimi. Colegii de la Inter l-au protejat pe Radu, iar Dumfries a acționat ca o barieră împotriva camerelor TV care căutau un prim-plan cu românul.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Istvan Kovacs, primul mesaj public, după prestația din Manchester City - Real Madrid

Recordul bifat de Jurgen Klopp la victoria lui Liverpool cu Villarreal

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
marius_r
marius_r  •  28 Aprilie 2022, 13:49

Ramane un portar bun, nu e primul care face o astfel de greseala. Sper sa invete din greseala asta 2 lucruri: 1. Nu poti sa iti ceri drepturile, daca atunci cand ai o singura sansa, dai cu *** in fasole si 2. Un portar bun in ziua de azi stie sa joace mingea cu ambele picioare. Daca dadea cu dreptul, altfel aratau lucrurile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

356199731241788
Narcis Chelaru  •  28 Aprilie 2022, 13:20

Pai bolovane(Inzaghi),era 1-1 si tu nu castigai oricum meciul.Ce le mai place italienilor sa se kce pe ei..Ce sa-ti povestesc,au alibi acum,daca pierd campionatul.Daca Radu gafa la 2-1 pt Inter,mai intelegeam.Dar asa,ce anume le garanta celor de la Inter ca ei ar fi marcat golul victoriei!??

bulldo8
bulldo8  •  28 Aprilie 2022, 12:57

Prostul asta nu era una din marile sperante ale fotbalului nostru? Urmeaza Tavi Popescu si alte pocnitori made in Romania

Vezi toate comentariile (7)
Comentează