INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO - NAPOLI 2-0

Ștefan Radu, evoluție de top în Lazio - Napoli 2-0 » Elogiat în Gazzetta dello Sport

Ștefan Radu, fundașul lui Lazio, a alungat criticile recente cu o evoluție solidă în duelul cu Napoli, scor 2-0, închizând foarte bine zona în fața lui Lozano și a lui Politano. Foto: Imago
Ștefan Radu, fundașul lui Lazio, a alungat criticile recente cu o evoluție solidă în duelul cu Napoli, scor 2-0, închizând foarte bine zona în fața lui Lozano și a lui Politano. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 21 decembrie 2020 11:22 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 11:22

Ștefan Radu, fundașul lui Lazio, a alungat criticile recente cu o evoluție solidă în duelul cu Napoli, scor 2-0, închizând foarte bine zona în fața lui Lozano și a lui Politano. Corriere dello Sport i-a dat nota 7.

Ștefan Radu s-a scuturat de ezitările și erorile avute în ultimele două etape și a oferit duminică, la 2-0 cu Napoli, o evoluție consistentă. Folosit titular de Simone Inzaghi, pentru al șaptelea meci la rând în Serie A, fundașul român a luat 6,5 și 7 în presa italiană. "Frumoasă intervenția salvatoare în fața lui Lozano. Un bastion de încredere în momentele critice", l-a elogiat Gazzetta dello Sport.

Lazio - Napoli 2-0. „Ștefan Radu, câine rău!”

Și Corriere dello Sport a completat aprecierile: "Atent. I-a fost de ajuns să stea la limita zonei roșii pentru a aștepta, chiar dacă n-a avut niciodată probleme, indiferent că l-au amenințat Lozano, Politano, Di Lorenzo sau cine doriți". Nota 7 i-a acordat-o și agenția Lalaziosoamonoi.it: "Acum o săptămână, comitea gafa cu Helllas Verona, dar de data asta Radu a demonstrat de ce joacă de 12 ani titular la Lazio. S-a aruncat și cu corpul în fiecare adversar pentru a bloca șuturile, cel mai periculos fiind al lui Lozano în prima repriză. Un câine. Rău!". Și fără să primească avertisment.

A fost al cincilea joc al biancocelestilor din ultimele șase în campionat în care Ștefan e integralist, după ce s-a recuperat de pe urma leziunii musculare și a revenit în lotul de 25 pentru Serie A. 

390 de meciuriare Ștefan Radu pentru Lazio, la două de locul secund all-time, ocupat de Wilson. Lider e Favalli cu 401. Mai are tot două să-l egaleze la prezențe în Serie A pe Pulcinelli (319)

Lazio - Napoli 2-0. Rezumatul VIDEO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Marius Șumudică: „Mâine plec, țineți cont ce vă spun!” » Ce sumă uriașă a câștigat în Turcia

Cristiano Ronaldo l-a învins pe Messi și a primit trofeul pe care fotbaliștii îl pot câștiga o singură dată în carieră: „Sunt onorat”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează