INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAȚII

Vestea așteptată de toți steliștii » Rusescu: "Mă voi întoarce" + Care a fost cea mai frumoasă amintire în tricoul roș-albastru

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 16:56

Raul Rusescu, 28 de ani, actualul jucător al lui Osmanlispor, a răspuns întrebărilor fanilor pe pagina sa de Facebook și le-a promis suporterilor FCSB că va veni vremea când se va întoarce la formația roș-albastră.

"Momentan nu am nici cea mai vagă idee când o să revin la Steaua, mă concentrez pe ce am de făcut aici. Mai am contract și încerc să mi-l respect. Probabil și la anul voi fi tot aici. Mi-aș dori ca la un moment dat să mă întorc în Spania, să mai joc acolo.

Cred că pe viitor sunt foarte mari șanse să mă întorc la Steaua. Steaua are atacanți în acest moment, nu vă faceți griji. Pentru mine FCSB este Steaua și așa va rămâne, nu s-a schimbat nimic. Cred că Steaua va câștiga campionatul. Tot timpul voi fi stelist", a spus Raul Rusescu pe pagina sa de Facebook.

Atacantul de 28 de ani a vorbit și despre cel mai frumos moment la FCSB: "Cea mai frumoasă amintire a fost câștigarea titlului 24 cu Steaua și drumul de la Național Arena până la Casa Poporului este ceva ce nu voi uita niciodată".

"Mi-aș dori să fiu la echipa națională, muncesc pentru asta și aștept să fiu convocat. Nu am să-i transmist nimic domnului Iordănescu că nu m-a luat la EURO, a fost decizia lui, am respectat-o, chiar dacă nu am fost de acord cu ea"
Raul Rusescu

123 de meciuriși 54 de goluri a bifat Rusescu pentru FCSB timp de trei sezoane

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (4)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  03 Mai 2017, 20:03

rusescu merita la euro,dar de asa e cand .... respect raul !

superdaniel72
superdaniel72  •  03 Mai 2017, 18:19

Eu zic sa mergi la Craiova, pe care o iubesti, si care te iubeste!

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  03 Mai 2017, 18:09

Iar îl păgubește pe Mureșan de un *** (***) !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează