INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO Gol fantastic din „foarfecă” în meciul formației lui Nicolae Stanciu din Arabia Saudită

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 22:42

Al Ahli, formația lui Nicolae Stanciu, a terminat la egalitate cu Al Ittihad, scor 1-1, în etapa cu numărul 22 din Arabia Saudită.

Nicolae Stanciu a fost doar rezervă la gazde în duelul cu penultima clasată. Mijlocașul naționalei a intrat pe teren în minutul 68, în locul lui Salman Al Moasher. La acțiunea imediat următoare, oaspeții au deschis scorul.

Golul egalizator a venit în minutul 78, cu o execuție spectaculoasă a lui Omar Al Soma. Vârful sirian a reluat din „foarfecă”, de la marginea careului de 16 metri.

 

Al Ahli rămâne pe locul 5 în prima ligă din Arabia Saudită, cu 37 de puncte, la 3 în spatele lui Al Shabab, formația pregătită de Marius Șumudică și la carea evoluează Valerică Găman și Constantin Budescu.

Vezi și: 

PRELIMINARII EURO 2020 // Cosmin Contra a anunțat lista stranierilor pentru „dubla” cu Suedia și Feroe » Ce se întâmplă cu Nicolae Stanciu + Cine e debutantul convocat

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (7)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  01 Martie 2019, 23:10

Daca dadea Stanciu foarfeca hai sa zic ca ar fi iesit de un sfert de stire. Dar asa ce ne intereseaza pe noi ce face Halabala in mijlocul desertului? Rau a ajuns Stanciu daca e rezerva si la Al-Kebab.

adiktedz
adiktedz  •  02 Martie 2019, 01:03

"Cum sa te scufunzi in anonimat" Autor - Stanciu Nicolae

daniel_stiintacraiova
daniel_stiintacraiova  •  02 Martie 2019, 00:56

E in contract sa scrie de camile!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează