SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

Diana Belbiță, noi precizări despre motivul pentru care a lăsat România pentru Canada: „Aș prefera ca lumea să nu mă mai judece”

Diana Belbiță. Sursă foto: Facebook +10   FOTO
Diana Belbiță. Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 10:01

Diana Belbiță (23 de ani), supranumită „prințesa războinică”, a luat anul trecut decizia de a reprezenta Canada, în urma unor critici sosite din partea românilor. 

Stabilită în Canada, Diana Belbiță a vorbit despre alegerea pe care a făcut-o și despre modul în care s-a adaptat în „Țara frunzei de arțar”. „Prințesa războinică” a avut și un mesaj pentru cei care o contestă pe rețelele de socializare:

„Aș prefera ca lumea să nu mă mai judece pentru alegerile pe care le fac, pentru că nu sunt singurul luptător care a plecat din România și a venit în Canada

Despre Canada aș putea spune că e țara în care m-am regăsit. Un singur lucru nu-mi place aici, faptul că e frig”, a declarat Diana Belbița, potrivit Antena Sport.

+6 FOTO

Diana Belbiță și legăturile cu lumea sporturilor de contact

Diana Belbiță a intrat în lumea sporturilor de contact de la vârsta de 12 ani, când s-a apucat de judo, iar ulterior a mers la kickboxing. În 2014 a devenit luptătoare profesionistă și a reușit să cucerească titlul de campioană europeană și mondială la kempo și kickboxing. 

Diana Belbiță, originară din Drobeta Turnu Severin, a devenit luptătoare profesionistă în 2014, având 12 victorii și 5 înfrângeri. E multiplă campioană națională, europeană și mondială la Kempo și kickboxing.

Dezvăluirea care-l doare pe Rudel Obreja: "De 6 ani, Lucian Bute nu mi-a dat nici măcar un telefon"

Citește și alte știri din sport:

Mike Tyson, dat pe spate de un „greu” din gala UFC 249: „Răsunător! E viitorul campion”

Moartea suspectă a unei sportive de 18 ani: ce a scris în biletul de adio

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
amicu
amicu  •  13 Mai 2020, 11:16

puteai sa reprezinti si India, nu ne intereseaza. Du-te und vrei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează