SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ

GALERIE FOTO. Bernadette Szocs strânge mii de „inimioare” de pe rețelele de socializare: „Am avut şi talent” ;)

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 18:18 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 18:29

Bernadette Szocs e cea mai frumoasă jucătoare din lotul României de tenis de masă, dar se descurcă și pe partea de modeling şi fotografie. Pozele ei strâng sute de like-uri pe reţelele de socializare

Pe lângă talentul incontestabil din sport, tânăra de 25 de ani s-a remarcat în ultimii ani și prin frumusețea ei, fiind considerată una dintre cele mai sexy jucătoare din circuit.

Bernadette e extrem de activă pe rețelele de socializare și nu ezită să posteze fotografii îndrăznețe din vacanțele exotice.

+28 FOTO

„Învață să vezi oamenii pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce vrei să fie!", a scris ea la una din ultimele sale postări de pe Instagram.

Cadoul din partea familiei pentru titlul de cea mai bună jucătoare de tenis de masă din Europa la juniori a fost o cățelușă care acum are 10 ani.

"De când eram mică mi-am dorit foarte mult un cățel. Părinții și fratele meu mi-au promis că dacă ies campioană europeană îmi vor cumpăra unul. A fost foarte greu, nu ne așteptam să câștig, deoarece înainte de Campionatul European am fost accidentată două luni", spune Bernadette, dublă campioană europeană.

"Am muncit mult pentru a ajunge la nivelul acesta. Am avut şi talent, care-i esenţial pentru a ajunge la un asemenea nivel. În fiecare zi stau cel puţin 6 ore în sala de antrenament, la care se adaugă o oră de pregătire fizică"
Bernadette Szocs

+28 FOTO

Romina Neacșu pozează INCENDIAR și e cea mai sexy antrenoare de fitness din România

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Scene șocante la Dinamo, cu Diego Fabbrini și Daniel Popa în prim-plan!

Documentul FRF care aruncă în aer finala Cupei României! FCSB tremură, după ce a umilit-o pe Dinamo + situație ireală la Sepsi - Poli Iași

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
anarhist
anarhist  •  16 Iulie 2020, 15:58

Doar cand e nemachiata.

ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  15 Iulie 2020, 19:45
Postat de elgabri pe 15 Iulie 2020, 18:39

Faina fata !

Yep.

elgabri
elgabri  •  15 Iulie 2020, 18:39

Faina fata !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează