SPORTURI  »  BOX  »  INTERVIU

EXCLUSIV // Lucian Bute, dezvăluiri HORROR la 7 ani de la supermeciul cu Froch: „Mi-am făcut injecție să îmi îngheț mâna!” + de ce purta adidași cu două numere mai mari

Lucian Bute - Carl Froch
Lucian Bute - Carl Froch

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2019 21:43

Lucian Bute, ajuns la 39 de ani, a povestit în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor de ce a pierdut celebrul meci cu Carl Froch, în 2012.

În mai 2012, Lucian Bute a fost făcut knock out de către Carl Froch în runda a cincea și a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie.

Pugilistul român își amintește de acel meci și, implicit, de problemele de sănătate pe care le-a avut și cu care a fost obligat să boxeze. Bute este de părere că dacă nu ar fi existat acele probleme

„Dacă eu aș fi fost sută la sută sănătos, nu ar fi fost nicio problemă. Nu pot să spun că l-aș fi bătut, dar sută la sută nu s-ar fi terminat cum s-a terminat! Am mai spus-o în cercuri restrânse, nu vreau să fie ca o scuză, ți-a rupt ăla capul și tu acum cauți să spui una și alta.

M-a bătut, jos pălăria! Aveam mâna stângă fracturată. Nici nu puteam să lovesc cu stânga! Făceam fizioterapie, luam antiinflamatoare. Stephane Larouche știa. Era perioadă grea de antrenament, ezitam să lovesc cu stânga”, a spus Lucian Bute.

Adidași cu două numere mai mari și mâna înghețată

Lucian Bute a povestit în detaliu care au fost factorii care au influențat rezultatul acelui meci cu Froch.

„Cu trei săptămâni înainte de meci, eram în Florida, pregăteam meciul. Mi-am cumpărat ghete noi. Am făcut antrenament, mi s-a frecat degetul mare și mi s-a infenctat. Am făcut bășică, degetul mare era copt, era cât pumnul. Nu puteam să mai bag piciorul în gheată. Făceam antrenament în adidași cu două numere mai mari!

Am fost la doctor, m-a tăiat, am făcut incizie. Aș fi avut toate argumentele să amân meciul. El nu vrusese să vină la Montreal, m-am dus eu. Ajunsesem în Anglia și tot în adidași făceam antrenamente.

Până în ultima clipă am stat pe antibiotice, mâna nu era bine... În seara meciului, nu am mai spus-o niciodată, a venit doctorul de la Montreal și mi-a făcut injecție în mână, mi-a înghețat-o! A fost prima dată în viață. Nu simți nimic, dădeai în beton și nu știai, nu simțeai”, a povestit Lucian Bute.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Lucian Bute, dezvăluiri despre marile sale „lupte” cu kilogramele: „Te deshidratai, erau 35 de grade și nu mai era lichid în tine”

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
nusu_d
nusu_d  •  03 Iulie 2019, 17:09

Bute, esti penibil! Dupa 7 ani de la o mare umilinta sa aduci in discutie astfel de scuze ridicole. Te-a batut Froch de te-a scos din ghete si te batea de de 10 ori daca boxati de 10 ori. Aveai clauza de revansa in contract la Montreal pe care nu ai mai activat-o niciodata. De ce??? Esti si mincinos, in boxul mare daca ai o astfel de accidentare la mana cum spui tu ca ai fi avut, meciul se amana. Au existat multe cazuri, nu primesti accept de a urca pe ring accidentat. Si daca ar fi fost asa , e o dovada de mare prostie din partea ta si a staffului. Nu te umple de mai mult ridicol de cat te-ai umplut acum 7 ani. Mai bine ai tacea!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează