SPORTURI  »  FITNESS  »  SPORTURI

GALERIE FOTO Antrenoarea de fitness care l-a înnebunit pe Gabi Bădălău » Pentru ea a renunțat la Bianca Drăgușanu

Articol de - Publicat marti, 06 februarie 2024 14:31 / Actualizat marti, 06 februarie 2024 15:58

Andreea Ligia este antrenoare de fitness care l-a făcut pe Gabi Bădălău să o uite imediat pe Bianca Drăgușanu. Este din Constanța, dar lucrează la o sală de fitness din București, frecventată de cei cu bani. 

Andreea Ligia Tizu este deja cunoscută în mediul online, acolo unde este urmărită de 210 mii de persoane. Este antrenor personal la una dintre sălile de lux din București, iar pe contul său de Instagram obișnuiește să posteze multe filmulețe din sala de fitness. 

+30 FOTO

Gabi Bădălău a văzut-o pe Andreea Ligia Tizu la sală și s-a îndrăgostit pe loc de ea

Gabi Bădălău se pare că a văzut-o pe Andreea Ligia Tizu la sală și s-a îndrăgostit pe loc de ea, astfel că a uitat chiar și de Bianca Drăgușcanu, fosta iubită a lui Adrian Cristea. 

Cancan.ro scrie că fiul fostului ministru al economiei i-ar fi oferit antrenoarei de fitness chiar și o mașină pentru a o cuceri, dar ea l-a refuzat politicos. Andreea Ligia a fost deranjată de faptul că în presă s-a speculat că ea ar fi motivul pentru care Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au spus din nou adio. 

Sexy antrenoarea de fitness neagă că ar avea vreo legătură amoroasă cu omul de afaceri și a precizat că nu își dorește ca imaginea sa să fie afectată de zvonurile din lumea mondenă: „Nu am nici o legătură cu articolul asta, nu sunt motivul nimănui de despărțire, nu am o relație cu nimeni. Sunt singură, iar asta nu înseamnă că sunt și disponibilă! 

Nu sunt persoană publică, nici nu mi doresc să fiu... cu atât mai puțin să apar în astfel de scandaluri! Vă rog respectuos să nu mă implicați în ceva ce nu mă privește”, a declarat Andreea Ligia, potrivit spynews.ro. 

Și a continuat: „Nu fac parte din lumea asta mondenă, sunt un om normal și sincer nu vreau să mi fie periclitată imaginea speculându-se tot felul de lucruri neadevărate. Mulțumesc!”. 

Se pare că Andreea nu s-a lăsat impresionată de metodele lui Gabi Bădălău de a o cuceri, iar ea preferă să muncească pe brânci pentru tot ce are. Pentru patru sesiuni în sală alături de sexy antrenoare, doritorii trebuie să bage serios mâna în buzunar și să plătească 210 euro. „Transpirație, sacrificiu, succes!”, este unul dintre motto-urile după care aceasta se ghidează.

Vezi și alte știri:

„Victime în serie” » Iubitul celebrei Diletta Leotta are o listă impresionantă de cuceriri
ANGLIA
„Victime în serie” » Iubitul celebrei Diletta Leotta are o listă impresionantă de cuceriri
Nu se mai ascund, Anamaria Prodan și-a prezentat oficial noul iubit: „El e cum puţini se mai nasc”
MONDEN
Nu se mai ascund, Anamaria Prodan și-a prezentat oficial noul iubit: „El e cum puţini se mai nasc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
corbea
corbea  •  07 Februarie 2024, 10:02

O alta "meserie" pentru agentele sub acoperire.....

imgb
imgb  •  07 Februarie 2024, 01:41

Cine mai e si Badalau asta ?...tot fo celebritate de care eu n-am auzit ?...Bre Badalaule, Andreea ti-a dat cu fit sau cu flit ..o fata frumoasa...naturala....mindra si neiubitoare de manele.....Insa tu si Buzata ta sefa, sinteti doi caraghiosi care nu trebuie sa va mai despartzitzi !....ca altfel noi cum ne mai amuzam ?...

danglumetu
danglumetu  •  06 Februarie 2024, 22:29

andrutooo, la tine a venit 1 aprilie mai devreme???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează