SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM BUCUREȘTI // Gabriela Firea a intrat în direct la TV și a anunțat oferta pentru Cristina Neagu: „Nu putem da mai mult de atât”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2019 22:59

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre mărirea de salariu solicitată de impresarul Cristinei Neagu. A confirmat că i s-a făcut o ofertă liderului echipei naționale, pe același salariu din prezent.

„Au fost mai multe discuții în ultima perioadă. Cristina Neagu are acum un salariu de 17.500 de euro, iar impresarul ei cere o mărire la 20-21.000 de euro. Doamna Gabriela Szabo m-a informat despre asta.

Cu tot respectul pentru performanța ei și pentru valoarea ei, dar noi nu ne permitem să oferim mai mult decât salariul existent. I-am făcut o ofertă de a menține salariul de până acum”, a zis Gabriela Firea la TV Digi Sport. 

Cristina Neagu joacă de un an și jumătate la CSM București, fiind golgeterul echipei în Ligă, cu 159 de reușite.

Intră și tu în dezbatere: ți se pare justificată o creștere salarială din bani publici pentru jucătoarea CSM-ului?

Merită Neagu 30.000 de euro pe lună din bani publici?

DA, poate chiar și mai mult
NU, salariul actual e suficient de bun

CITEȘTE ȘI: 

Gică Hagi intervine în dezbaterea legată de salariul Cristinei Neagu: „Am văzut că e certată că are 2-300.000 pe an. Îmi vine să râd!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (40)
para.para
para.para  •  25 Februarie 2019, 23:45

"Cristina Neagu are acum un salariu de 17.500 de euro, iar impresarul ei cere o mărire la 20-21.000 de euro." Pai unde e salariul ala de 22.000 € cu care manipuleaza hartia asta de impachetat peste? Unde e marirea aia de 30.000 € cu care totat aceasta hartie de impachetat peste manipuleaza lumea?

619785058171868
Oane Petre  •  26 Februarie 2019, 19:52

Ce este CSM? O porcarie, un capriciu al primarului. Primaria sa construiasca baze sportive moderne si sa nu mai cheltuie bani cu antrenori si jucatoare venite de aiurea. Sunt banii bucurestenilor si trebuie sa se intoarca la ei. Nu ne ajuta cu nimic faptul ca avem CSM dar copii, nepotii nostri nu au unde face sport. Ba dimpotriva! Creati conditii copiilor si vom avea sportivi de performanta si un CSM de care sa ne mandrim. Madam Firea a ajuns un fel de Becali care, deocamdata, doar cumpara.

valdi
valdi  •  26 Februarie 2019, 12:25
Postat de Santa Vasile pe 26 Februarie 2019, 10:17

Discutiile in stil romanesc despre salariul Cristinei sunt neproductive. Cristina este in primul rand un mare caracter si unul din cei mai buni spotivi ai tarii. Eu cred ca trebuie sa-i respectam obtiunea indifernt care va fi aceasta. Idea cu aducerea la csm a fetelor care vor forma echipa nationala este foarte buna. MULTA SANATATE CRISTINA SI O REVENIRE GRABNICA PE TEREN.

Pai ori esti Santa, ori esti Vasile sau poate esti hermafrodit. In alta ordine de idei, lasa naibii comentarile si revizuieste-ti lacunele. In 5 cuvinte ai 3 greseli "obtiunea indifernt care va fi aceasta. Idea"

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close