SPORTURI  »  HANDBAL  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO Laura Nicoletta Vasilescu, prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Viitorul e al nostru! Te iubesc necondiționat”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 10:27

Laura Vasilescu, 34 de ani, a devenit prima handbalistă română care își asumă public faptul că este gay. 

Laura Nicoletta Vasilescu a jucat până la finele sezonului trecut în Germania, la  HSG Bad Wildungen, iar recent a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare alături de iubita ei, Steffi Sauer, impresară în lumea showbiz-ului. 

Pe 12 septembrie, Laura a postat mai multe poze cu ocazia zilei de naștere a lui Steffi și un mesaj de dragoste. „La mulți ani! Să îți păstrezi mereu zâmbetul, să râzi cu ochii în fiecare zi, să fii sănătoasă! Viitorul este al nostru. Te iubesc necondiționat”, a fost mesajul româncei.

+17 FOTO

S-A RETRAS LA FINALUL SEZONULUI TRECUT

Dezvăluirea Laurei vine la câteva luni după ce și-a încheiat cariera. Vasilescu a fost nevoită să renunțe la finalul sezonului trecut din cauza a două operații de ligamente la genunchi. 

Laura a jucat inter stânga, iar în ultimele sezoane a fost printre cele mai bune marcatoare ale echipei din prima ligă din Germania.

Ea a evoluat doar la echipe de ligi inferioare din România înainte să plece în Germania și nu a prins nicio convocare la echipa „națională”, în ciuda faptului că la un moment dat s-a pus problema să fie chemată la lot, având în vedere forma bună de la echipa de club. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (82)
ticbis
ticbis  •  14 Septembrie 2019, 17:52
Postat de boierasul pe 14 Septembrie 2019, 17:17

Bai prostea gigistul( cum bine te-a descris cineva pe aici) tu ai fost facut prin polenizare sau cu limba ???)) cat despre faptul ca distrusa asta de jucatoare s-a stabilit in Germania, tot emigranta este. Eu le-am dorit emigrare placuta deci nu am gresit,dar oricum tu esti prea naiv ca sa intelegi ))) probabil esti sustinator al USR))) aia sunt cu viitorul stralucit )))

Aoleooo... da' incuiat mai esti! Uite ce e, daca nici macar din carti sau din experienta ta proprie nu ai habar cum poate ramane o femeie insarcinata, ma risc sa-mi fie blocat comentariul, dar o sa-ti explic povestindu-ti o experienta personala. In anii '80, la varsta de 20 de ani si ceva, student fiind, aveam o iubita, colega cu mine la aceeasi facultate. Intr-o vacanta din februarie, dupa sesiunea de examene din iarna, am petrecut impreuna o saptamana la Busteni, doar noi doi. Ca de obicei, aveam o provizie indestulatoare de prezervative in bagaj; ca sa ma protejez de surprize nedorite, foloseam chiar si doua deodata, unul peste celalalt. Problema in sejurul ala a fost ca apa calda era inexistenta la baie si cabanierul ne incalzea in fiecare seara un lighean de apa la plita din bucatarie, pe care ni-l aducea in camera. Am facut greseala sa-mi dau jos prezervativul in ligheanul ala si sa ma spal primul; imediat apoi s-a spalat si prietena mea in aceeasi apa. Banuiesc ca s-a spalat prea riguros si prea "adanc", pentru ca dupa 2 saptamani nu i-a mai venit ciclul si la consultul medical i s-a comunicat ca este insarcinata. Norocul meu a fost ca mama ei era medic ginecolog si a "rezolvat-o" imediat, altfel as fi devenit tata de la 20 de ani:) Bre prostea, nu-ti trebuie "polenizare" ca sa lasi o femeie gravida; e mult mai simplu! Daca nu ma crezi, intreaba-le pe nevasta-ta, pe maica-ta sau pe sora-ta:)))

mioriticul
mioriticul  •  14 Septembrie 2019, 11:08

Vrem si pozele cu săruturile pasionale între Reghe și Meme

ticbis
ticbis  •  14 Septembrie 2019, 14:32
Postat de boierasul pe 14 Septembrie 2019, 14:20

dupa ce esti prost,jignesti mai vrei sa iesi si in evidenta ))) dupa comm tau deduc ca si tu esti unul cu viitor stralucit asa ca iti doresc si tie emigrare placuta )))

Bre prostane, n-am ce sa-ti fac! Nu e vina mea ca postezi ineptii pe forum si nici ca habar n-ai ce-i trebuie unei femei tinere si fertile ca sa faca copii (in niciun caz "interventii", asa cum un alt prost de aceeasi teapa cu tine abera intr-un comentariu anterior)! E mult mai simplu decat te duce pe tine mintea... iti garantez eu chestia asta...:)

Vezi toate comentariile (82)
Comentează