SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO - SKJERN 28-27

Dinamo o învinge pe Skjern, 28-27, calificarea se decide marți, în Danemarca

Dinamo înfruntă ACUM, în „sferturile” European League. Partida este liveTEXT pe GSP.ro și la tv pe Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport.
Dinamo înfruntă ACUM, în „sferturile” European League. Partida este liveTEXT pe GSP.ro și la tv pe Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport.

Articol de GSP - Publicat marti, 23 aprilie 2024 18:55 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 21:59

Dinamo a învins-o pe Skjern în prima manșă a „sferturilor” European League, scor 28-27, după un meci echilibrat în cea mai mare parte a timpului. Calificarea în ”Final Four” se va decide în Danemarca.

Dinamo a început bine prima manșă a duelului din „sferturile” European League, cu danezii de la Skjern. A avut avantaj și de trei goluri, 4-1, apoi 8-5, însă, treptat, oaspeții au recuperat și au terminat prima repriză în avantaj.

În partea a doua, dinamoviștii au revenit și s-a mers cap la cap până pe final, când ai noștri au avut avantaj de două goluri. În cele din urmă, au câștigat cu 28-27, astfel că echipa calificată în Final Four-ul de la Hamburg se va decide săptămâna viitoare, marți, în returul din Danemarca. Meciul este programat de la 19:45, ora României.

FINAL. Dinamo - Skjern 28-27

  • Scor final: 28-27
  • Start de meci!

Căpitanul dinamoviștilor, Robert Militaru, are mare încredere în modul de exprimarea al formației și consideră că Dinamo este favorită la calificare.

„În ultimii ani am întâlnit de mai multe ori echipe din Danemarca și știm că practică un joc în viteză și foarte exact, dar cred că am acumulat suficiență experiență și le cunoaștem destul de bine stilul de joc pentru a reuși să-i surclasăm și să ne calificăm în F4”, a spus Militaru pentru GSP.RO.

Dinamoviștii au fost încurajați ca de obicei de o sală arhiplină, cu peste 2.500 de suporteri în tribune. „Este ultimul meci european acasă alături de fanii noștri și vrem să le oferim o partidă de luptă, de neuitat”, spunea înaintea partidei interul dreapta, Javier Humet, pentru GSP.

Un prim „7” probabil la Dinamo: Cupara, Negru, Ali Zein, Kukic, Kașparek, Akimenko, Rosta.

În acest sezon din EHF European League, Skjern s-a clasat pe locul 2, cu 4 victorii și 2 înfrângeri, într-o grupă cu Nexe (Croația), Braga (Portugalia) și MSK Povaska (Polonia), iar în grupa 1 principală s-a clasat pe primul loc, peste Savenhof (Suedia), Nexe și Gorenje (Slovenia).

În campionatul danez a fost pe locul 8 în sezonul regulat și s-a calificat în play-off, unde joacă mult mai bine. Deși a intrat fără niciun punct în grupa sa de 4 formații, Skjern a câștigat 3 meciuri și a pierdut unul. Mai are nevoie de 2 puncte în ultimele două etape pentru a se califica în semifinalele campionatului.

Un prim „7” probabil la Skjern: Bonde, Begholt, Gaudin, Mikkelsen, Nazare, Rasmussen, Buric.

Citește și alte știri de actualitate:

CSM București a câștigat Cupa României la handbal feminin » MVP-ul meciului, prestație colosală!
Cupa României
CSM București a câștigat Cupa României la handbal feminin » MVP-ul meciului, prestație colosală!
Minaur a pierdut la 8 goluri în Islanda, în semifinalele EHF European Cup
EHF EUROPEAN CUP
Minaur a pierdut la 8 goluri în Islanda, în semifinalele EHF European Cup

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
MaxiP
MaxiP  •  24 Aprilie 2024, 11:21

Victorie subtire de tot, cum spuneam si dimineata, cotele caselor de pariuri total pe langa, nici vorba de favorita certa in acest meci. Foarte greu de rezistat in Danemarca, din pacate Dinamo isi arata limitele. Dar, parerea mea, nu e echipa de Final 4, asa ca daca cumva se califica, chiar poate fi considerat un sezon foarte reusit. E adevarat, nici Skjern nu pare, meciul dintre Fuchse si Nantes fiind unul extrem de incorect, intre 2 echipe ce puteau juca linistite si finala competitiei.

Dancri
Dancri  •  24 Aprilie 2024, 10:28

Mai trebuie jucatori de valoare pentru o posibila prezenta in Champions league sezonul viitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează