SPORTURI  »  HANDBAL  »  DECIZIE

GALERIE FOTO Mutare de top la CSM București » Superba portăriță Evelina Eriksson a semnat pentru următoarele două sezoane

Articol de - Publicat joi, 21 decembrie 2023 12:24 / Actualizat joi, 21 decembrie 2023 12:51

Evelina Eriksson (27 de ani) a jucat finala mică a Campionatului Mondial recent încheiat, iar fanii CSM București au toate motivele să fie fericiți! Portărița suedeză a semnat prelungirea contractului pentru încă două sezoane și va rămâne în România până în vara lui 2026.

Portărița de 27 de ani, care tocmai a terminat pe locul patru Campionatul Mondial cu naționala Suediei, a sosit printre „tigroaice” în vara anului trecut, de la Vipers Kristiansand, echipă cu care câștigase ultimele două ediții EHF Champions League.

+23 FOTO

Evelina a avut evoluții bune pe final de an și la CSM, unde a reușit niște procentaje foarte bune în dubla cu Debrecen din EHF Champions League.

„Dacă în meciul de la București nu a stat prea mult între buturi, apărând 5 din 10 aruncări, în deplasarea din Ungaria a primt credit total de la conducerea tehnică și a blocat 20 dintre cele 43 de aruncări ale adversarelor, fiind desemnată de EHF portărița etapei”, notează cei de la CSM București.

La scurt timp după ce și-a prelungit înțelegerea cu clubul bucureștean, Evelina Eriksson a declarat: „Sunt fericită să vă spun că voi sta la CSM și următoarele două sezoane. Până atunci, aveți grijă de voi, Crăciun fericit și ne revedem în curând!”.

+23 FOTO

Citește și:

Anamaria Prodan debutează în cinematografele din România » S-a lansat trailerul filmului „Complotul bonelor”, cu impresara în rolul principal
FILM
Anamaria Prodan debutează în cinematografele din România » S-a lansat trailerul filmului „Complotul bonelor”, cu impresara în rolul principal
Ea e cea mai sexy femeie din sportul viitorului » A fost deja acceptat pentru Jocurile Olimpice din 2028
INEDIT
Ea e cea mai sexy femeie din sportul viitorului » A fost deja acceptat pentru Jocurile Olimpice din 2028

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  21 Decembrie 2023, 14:03

Suedeza a cotit-o spre Asia , unde traiesc tigri? Nu a venit la primaresele lui Sorin Opresc 50% , alias PSD ?

cj666
cj666  •  21 Decembrie 2023, 13:47

Asta este diletantism pe scara larga. Baga bani grei in jucatoare de top si tin un pseudo-antrenor slab si pentru copii de la 6 la 10 ani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează