SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Poli Timișoara - Dinamo 27-26 » Dinamo a ajuns pe locul 8 după înfrângerea de la Timișoara! 

Foto: facebook.com/csdinamo
Foto: facebook.com/csdinamo

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 20:00

Poli Timișoara nu mai câștigase pe Bega, în fața ”câinilor” de 7 ani! Campionii sunt în fața celui mai prost sezon din ultimii ani. 

Calificată în "play-off-ul" pentru "optimile Ligii Campionilor, acolo unde va întâlni Sporting Lisabona, Dinamo nu se descurcă deloc în întrecerea internă. Echipa pregătită de Constantin Ștefan a pierdut joi seara la Timișoara, 26-27 cu Poli, și a căzut pe locul 8 în campionat. "Alb-roșiii" sunt doar cu trei puncte peste linia care delimitează echipele ce vor ajunge în play-off de cele care vor juca în play-out!

Poli Timișoara câștigase și în meciul tur, de la București, 31-29 în etapa a doua, dar avea mari probleme în jocurile de acasă împotriva dinamoviștilor. Bănățenii câștigaseră ultimul meci tocmai în 2012, pierzând de atunci de 6 ori! 

Joi seara, în etapa a 15-a, Dinamo și Timișoara au mers mult timp cap la cap, pe parcursul partidei. A fost 12-12 la pauză și 17-17 în minutul 40. A fost momentul în care bănățenii s-au desprins și au trecut la conducere. 

A fost un meci cu multe scântei, cu nervi, cu 14 eliminări de două minute, împărțite în mod egal. Timișoara a avut pe final 24-20, și 26-22 în minutul 56. La 27-24, când mai erau doar 90 de secunde de joc, Dinamo a mai puncta de două ori, dar nu a avut timp să și egaleze. 

S-a terminat 27-26, o victorie care urcă Timișoara pe locul 6, cu 28 de puncte, cu 4 mai multe decât bucureștenii, care sunt pe 8. Și la mare distanță de liderul CSM București, care are 34. Dinamo mai are însă un meci restant de jucat, chiar împotriva vicecampioanei CSM București.

Poli Timișoara 27
Marianovici 8, Dragas 6, Fenici 5, Orbovici 4, Sadoveac 3, Pribanici 1. Antrenor: Pero Milosevici
Dinamo 26
Zulfici 7, Kuduz 6, Negru 4, Șandru 3, Descat 2, Komogorov 2, Szasz 1, Savenco 1. Antrenor: Constantin Ștefan

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează