SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL

România - Muntenegru 26-27 // CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA VIDEO Crina Pintea: „Așa este în sport, unii câștigă, iar alții pierd”

Articol de , - Publicat miercuri, 04 decembrie 2019 10:14

Crina Pintea (29 de ani, pivot) a oferit declarații la finalul meciului România - Muntenegru 26-27. 

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii;
  • România joacă meciul decisiv pentru calificarea în grupele principale vineri, cu Ungaria, de la ora 12:00. „Tricolorele” au nevoie de victorie.

„Vreau să îmi felicit colegele și să spun că am arătat altfel decât zilele trecute. A fost un meci foarte dificil. Așa este în sport, unii câștigă și alții pierd. Am simțit că toate colegele au luptat până la ultima picătură de energie. Fiecare dintre noi a văzut că poate mult mai mult decât s-a întâmplat în zilele trecute.

Îmi doresc din toată inima să rămânem la fel, cu atitudine. Trebuie să luăm toate lucrurile pozitive din meciul acesta și să câștigăm următorul joc cu Ungaria”, a declarat Pintea, imediat după meci. 

Aneta Udriștoiu după meciul pierdut cu Muntenegru: „N-avem experiență ca echipă” 

România - Muntenegru 26-27 // CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA VIDEO Crina Pintea: „Așa este în sport, unii câștigă, iar alții pierd”

VEZI ȘI:

România - Muntenegru 26-27 // Cronică de Dan Udrea: „A fost război! Şi am sfârşit sub scut!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  04 Decembrie 2019, 12:19
Postat de Dario Leparte Dell Avega pe 04 Decembrie 2019, 11:23

Asa este in sport unii castiga si Romania pierde mereu... Ca da avem suces in sport trebuie sa fim o natiune adevarata nu o Tara distrusa economic si politic cu un presedinte care nu stie sa vb Romaneste si vinde bunurile tarii pentru a avea Mai multi bani in contul sau bancar sprijinit de votantii *** Ai tarii care s-au obisnuit cu mentalitatea de gunoi a noastra ca oricum niciodata romanii nu vor Trai bine... Pt schimbari in sport trebuie sa fie schimbari in Viata generala a tarii.... Cand o sa FIM o natie viteaza sacstim sa decidem in Tara la noi atunci vom Avea rezultate in tot...

Dacă ai dovezi că fură președintele, cel mai bine ar fi să le faci publice. Este un subiect foarte important și o acuzație foarte gravă.

zigic1
zigic1  •  05 Decembrie 2019, 13:45

Asa e-n tenis, vorba maestrului Toma Caragiu, diferenta Crino, e ca noi pierdem mai mereu, deci, la noi nu se aplica ce spui tu. Cand vrei sa faci pe filozoafa, mai bine te abtii...

ge0x
ge0x  •  05 Decembrie 2019, 13:19
Postat de mihai_luchian pe 04 Decembrie 2019, 12:19

Dacă ai dovezi că fură președintele, cel mai bine ar fi să le faci publice. Este un subiect foarte important și o acuzație foarte gravă.

Se vede cu ochiul liber ca țara asta e furată. Incepem cu pădurile, cu faptul ca ni se baga pe gat toate gunoaiele importate de afară, cu preturile cele mai mari la electricitate, gaze, combustibil, etc., sabotarea a tot ce e românesc. Si putem continua.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează