SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  TENIS

Mihaela Buzărnescu, eliminată în turul II de la Jocurile Olimpice » A câștigat doar trei game-uri

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iulie 2021 08:05 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 09:18

Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 146 WTA) a fost eliminată în turul II al turneului de tenis de la Jocurile Olimpice de Marketa Vondrousova (Cehia, 22 de ani, 41 WTA), scor 1-6. 2-6.

La primul duel direct dintre cele două jucătoare, Buzărnescu a fost dominată clar și a pierdut fără drept de apel, după un meci dominat de Vondrousova încă de la start.

Marketa a început tare partida și a condus cu 4-0, după două break-uri. Miki a câștigat un game, dar cehoaica nu s-a clintit și a câștigat primul set cu 6-1.

Buzărnescu a avut un start mai bun în setul doi și a dat impresia că poate ține pasul cu adversara ei. Cele două au mers cap la cap până la 2-2, când Vondrousova a accelerat și a câștigat patru game-uri la rând, asigurându-și calificarea în runda următoare.

Acum, Vondrousova va da peste favorita gazdelor, japoneza Naomi Osaka (23 de ani, 2 WTA).

Mihaela Buzărnescu, singura tenismană la simplu din România la Tokyo

Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 135 WTA) a fost singura reprezentantă a României pe tabloul de simplu de la Jocurile Olimpice

Simona Halep s-a retras din cauza unei accidentări care nu i-a permis să joace la Roland Garros și Wimbledon, Patricia Țig nu a dorit nici ea să participe, iar Sorana Cîrstea și Irina Begu au anunțat că se confruntă cu probleme medicale. 

Citește și: 

Daniil Medvedev, furios pe organizatori la Jocurile Olimpice: „E o glumă!” » Rusul s-a dezbrăcat pe teren

Popovici și Glință se vor bate pentru medalii la Tokyo!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (7)
viomarmi22
viomarmi22  •  26 Iulie 2021, 20:56

Buzărneasca nu se antrenează serios pentru locul nemeritat din clasament pe care-l deține, altfel nu s-ar fi făcut de râs cam la orice turneu la care a participat în ultimul an ! Și Irina Begu este o altă ”cometă” supraevaluată în clasament care își bate joc de pregătirea fizică, gâfâie de zici că își dă duhul, după câteva schimburi de mingi prelungite !

fibra
fibra  •  26 Iulie 2021, 13:37

Buza in nota ei,adica slab.In afara de un an in care a fost peste asteptari,si-a "revenit".

dora
dora  •  26 Iulie 2021, 10:26

Important este sa participi. Stiti sloganul olimpic.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează