SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

A mințit Wozniacki? Reacția directorului de la Miami: "Nu au existat amenințări! Nimeni nu a remarcat asta"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 martie 2018 09:46

James Blake, directorul turneului Premier Mandatory de la Miami, a contrazis-o pe Caroline Wozniacki, care a acuzat că a primit amenințări în timpul duelului cu Monica Puig, scor 6-0, 4-6, 4-6.

"Prioritatea noastră este securitatea jucătorilor. Meciul dintre Caroline Wozniacki şi Monica Puig s-a desfăşuat în faţa unui public înflăcărat şi zgomotos. Și eu sunt de părere că nimeni nu ar trebui să îndure niciun fel de abuz pe teren. Facem tot ce depinde de noi pentru a oferi un mediu sigur şi corect jucătorilor și fanilor.

În timpul meciului reclamat de Caroline, am avut în tribune staff-ul turneului şi cel al WTA. Au fost şi forţele de securitate. Nimeni nu a remarcat ceva negativ şi nici nu au fost semnalate ameninţări la adresa jucătoarelor sau familiilor lor. Dacă am fi fost informaţi, am fi trecut imediat la aplicarea măsurilor corespunzătoare", a declarat James Blake.

Mesajul lui Wozniacki

Wozniacki a postat pe contul de Twitter un mesaj cutremurător, dezvăluind că a primit amenințări cu moartea în timpul partidei.

 "În seara trecută am pierdut un meci greu împotriva unui adversar puternic și a unui prieten, Monica Puig, la Miami Open. Sunt perfect conştientă că tenisul e un joc în care pierzi și câştigi.

Totuşi, în timpul meciului din seara trecută oameni din public mi-au ameninţat familia, au dorit moartea mamei și tatălui meu, mi-au spus în diferite feluri, pe care nu le pot repeta aici şi i-au spus nepoatei și nepotului logodnicului meu, care au 10 ani, «Taci naibii din gură».

În tot acest timp, oamenii de securitate și staff-ul nu au făcut nimic pentru a preveni asta şi au acceptat ca aceste lucruri să se întâmple. Eu încurajez fanii să fie alături de jucătorii favoriți și mă bucur când e o atmosferă spectaculoasă. Totuși, când anumite bariere sunt depășite, tenisul devine mizerabil pentru ambii jucători.

Sper că organizatorii de la Miami vor lua măsuri pentru că este un exemplu oribil pentru generaţiile următoare şi pentru fani. Îi doresc Monicăi tot binele pentru restul turneului", a fost mesajul Carolinei Wozniacki.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (26)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  25 Martie 2018, 10:55

Rareori m-am bucurat mai mult la o înfrângere,dar Wozniaki este lipsită de orice urma de fair play și cultură sportivă a meritat-o cu prisosință...o dovada de mitocănie....bravo Monica...

dansy
dansy  •  25 Martie 2018, 10:47

Woz este o taranca ce nustie sa piarda si gaseste mereu motive de cearta vazute numai de ea.Mai este si increzutadaca s-a laudat ca poate bate pe oricine cand vrea ea. Am urmarit-o de multe ori de-a lungul anilor si este foarte talentata,dar nu are caracter.

dona
dona  •  25 Martie 2018, 17:33

Wozniacki este o mincinoasa profesionista si o mare prefacuta. Mai are cineva nevoie de alte fapte decit cele din ultimele luni ca sa descopere asta ? O adevarata campioana nu foloseste tertipurile asteia ca sa-si scoata adversara dintr-o perioada buna, s-o enerveze si astfel sa cistige, asa cum are obiceiul sa triseze aceasta aboninabila W.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează