SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

Alexandra Dulgheru sare în apărarea Simonei Halep: "Altele de ce nu bat jucătoarele alea?!" + Cadou deosebit primit de la Venus Williams

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 20:24

Alexandra Dulgheru (29 de ani, 125 WTA) a oferit un interviu amplu în care a vorbit despre problema accidentărilor, ascensiunea Simonei Halep (1 WTA) și relația specială pe care o are cu Venus Williams (14 WTA).

„Ca să pot trece de perioada mai dificilă, trebuie să trec și prin turneele mai mici. Mă bucur că am dovedit la Wimbledon și la Roland Garros că mă pot bate de la egal la egal cu jucătoarele de top.

Sportivii nu spun niciodată că au câștigat un turneu micuț, chiar dacă e ITF. Un turneu câștigat e un lucru pe care nu poate să ți-l ia nimeni, care rămâne acolo. ", a declarat Dulgheru pentru Treizecizero.ro.

Alexandra a făcut o paralelă și cu situația Simonei Halep (1 WTA), acuzată de parcursul facil oferit de poziția de lider: "Altele de ce nu bat jucătoarele alea ca să ajungă acolo? În finala de la Roland Garros simțeam și eu presiunea, mă gândeam dacă nu câștigă nici acum.

Am simțit și eu că parcă am depășit o barieră și sentimentul ăsta de inferioritate pe care îl avem noi, românii, că alții sunt mai buni ca noi", a adăugat Alexandra în cadrul aceluiași interviu.

Relație specială cu Venus

Alexandra a fost aproape de o surpriză uriașă la Wimbledon. A câștigat primul set împotriva lui Venus Williams, scor 6-4, dar a cedat apoi categoric, 0-6, 1-6. 

"Primul set a fost foarte intens. Mă așteptam să am o oarecare cădere. După aia m-am concentrat pe setul 3. Am avut mingi de break, am greșit niște mingi ușoare. A reușit un break, s-a distanțat și e greu să vii din spate împotriva lui Venus sau Serena.
gettyimages 991473326
Eu cu Venus ne înțelegem foarte bine. Am avut o perioadă, când m-am întors după prima operație, în care nu am avut sponsor. Am vorbit cu Venus și am rugat-o dacă poate să-mi dea macar o geantă cu haine să pot juca. A zis că e ok, nicio problemă. Mi-a trimis echipamentul ei de la Roma, foarte drăguț". 

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează