SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

Atitudine de luptătoare: "Nu puteam abandona finala de la Roma pentru o simplă entorsă" + Halep a luat decizia în privința turneului de la Ronald Garros: "Sunt sigură!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 11:41

Simona Halep, locul 4 WTA, a revenit azi în România, după finala pierdută la turneul de la Roma, scor 6-4, 5-7, 1-6, cu Elina Svitolina.

Românca a vorbit despre accidentarea suferită în finală și a declarat că se va recupera în scurt timp.

"N-am fost văzută de un medic, dar voi merge astăzi, în România. Glezna s-a umflat puțin, dar sunt dureri normale. Era imposibil să abandonez într-o finală, mai ales că nu am avut nimic grav, vreo ruptură sau altceva. Pentru o simplă entorsă nu puteam să abandonez finala. Dacă nu mă accidentam, eu cred că puteam câștiga. Am încercat să câștig al doilea set, am forțat, dar nu s-a putut. 

Nu cred că vor fi probleme pentru Roland Garros. Adică sunt sigură că nu. Cred că o să-mi treacă în câteva zile. Nu este o accidentare gravă, dar trebuie să am grijă de ea", a spus Halep la TV Dolce Sport.

"Nu cred că sunt favorită la câștigarea trofeului. Sunt într-o formă bună, mă simt bine și vom vedea ce va fi la Roland Garros" Simona Halep

Halep va participa începând cu 28 mai la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Citește și: Halep, tot mai aproape de a trece de Serena! Cum arată noul clasament WTA » Pe ce loc e Șarapova + cum stau celelalte românce

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (6)
tanasevictor
tanasevictor  •  22 Mai 2017, 17:42

Simona ramane o sportiva cu un caracter aparte La turneul campioanelor 2014 a castigat un set in ultimul meci din grupa si a mers mai departe cea care a castigat Serena Cate sportive din lume n-ar fi cedat acel set Acum a luptat pana la final desi putea abandona dupa 2 seturi Exemplu de sportivitate

catalynn
catalynn  •  22 Mai 2017, 15:38
Postat de cneius pe 22 Mai 2017, 13:08

"Am încercat să câștig al doilea set, am forțat, dar nu s-a putut. " - in urma acestei declaratii ma intreb de ce a continuat atunci setul 3..? In orice caz ii doresc sa-si revina si sa-si faca si sa ne faca o mare bucurie cistigind RG.

Din caracter! Kerber la 5-0 a fugit de pe teren ... Simona a strâns dun dinti, a luat un game "de onoare", si nu a stricat finala abandonând. Felicitari, multa sanatate si succes la Paris!

tanasevictor
tanasevictor  •  22 Mai 2017, 13:46

Sper sa fie o accidentare usoara Ea stie cel mai bine unde sa se opreasca Au fost multe momente ale jocului in care am vazut ca era peste castigatoare Succes SIMONA la RG!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează