SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // FOTO Cale liberă pentru Simona Halep » Două nume URIAȘE de pe jumătatea ei de tablou au fost eliminate! Implicații în lupta pentru locul 1 WTA

FOTO: Guliver/GettyImages +7   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 08:55

Johanna Konta (10 WTA) și Garbine Muguruza (3 WTA) au fost eliminate în turul secund de la Australian Open.

Johanna Konta a pierdut în fața americancei de 23 de ani, Barnanda Pera (123 WTA), scor 4-6, 5-7, în primul meci al zilei de pe terenul numărul 2. Simona Halep ar fi putut da peste britanică în sferturile de finală ale competiției. Pera va juca în turul următor împotriva cehoaicei Barbora Strycova (24 WTA).

Tot pe jumătatea superioară a tabloului era și Garbine Muguruza, eliminată surprinzător de jucătoarea din Taiwan, Su-Wei Hsieh (88 WTA), scor 6-7, 4-6. În turul 3 Hsieh se va duela cu Agnieszka Radwanska (35 WTA).

Muguruza și Halep s-ar fi putut afla față în față în semifinalele competiției.

Garbine Muguruza a ajuns în sferturile de finală de la Australian Open anul trecut, deci va pierde puncte prețioase în lupta pentru locul 1 WTA, poziția Simonei Halep.

Muguruza avea 430 puncte de apărat, dar încasează doar 45 de puncte pentru performanța din acest an, deci i se vor scădea 385 de puncte.

Distanța față de Halep, înainte de refacerea clasementului, era de 375 de puncte, la care se vor adăuga aceste 385 de puncte pierdute și cele câștigate de jucătoarea noastră.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (18)
bogat
bogat  •  18 Ianuarie 2018, 11:39

na! la inceput de Aus Open plangeati pe aici ca are Halep traseu infernal. Uite ca va juca si in turul trei contra uneia clasate binisor mai jos de locul 50 iar Muguruza si Konta sunt deja eliminate. Halep trebuie sa-si vada de jocul ei, sa se concentreze mereu pe meciul urmator si sa-l castige. Marile victorii se fac pas cu pas, iar marii campioni castiga pentru ca stiu regula si o pun in practica. Calculele complexe pe hartie cu posibilii adversari de peste 5 tururi sunt pentru suporterii de canapea si jurnalistii ce n-au facut sport. Aia de stiu echipe pe de rost, pariaza saptamanal dar nu neaparat si inteleg cu adevarat sportul de performanta.

para.para
para.para  •  18 Ianuarie 2018, 17:14

Tenismena gesepista urmeaza sa "abandoneze" pierzand jenant. "Problemele" cu glezna sunt la alibi, adica motiv pentru publicul tinta care citeste aceasta hartie sa n-o critice.

andrei.33
andrei.33  •  18 Ianuarie 2018, 17:07
Postat de adi_stelistul pe 18 Ianuarie 2018, 09:28

Nu e nicio cale libera. Cu Konta se putea intalni in sferturi dar oricum a ramas pe culoar Pliskova (care e mai prericuloasa) iar cu Muguruza doar in semifinale si oricum au ramas pe acelasi culoar Kerber sau Sarapova (la fel de periculoase). Deci nu e nicio chestie acolo. Svitolina poate spune eventual ca a scapat de adversare, pana in semifinale nu mai poate intalni nicio jucatoare din primele 32 (sigur asta nu inseamna ca are asigurat un loc in penultimul act). Deci sa fim mai precauti cu concluziile. Simona a scapat de Muguruza in bataia pentru locul 1 dar asta nu e important.

Tu chiar stai sa analizezi balariile pe care le debiteaza jurnalistii astia de carton?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează