SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN. S-a încheiat meciul dintre Angelique Kerber și Madison Keys » Știm cine o așteaptă pe Simona Halep în semifinale

FOTO: Guliver/ Getty Images +13   FOTO
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 03:14

Angelique Kerber (30 de ani, 16 WTA) a continuat în această dimineață forma incredibilă arătată în acest an. Nemțoaica a demolat-o pe Madison Keys (22 de ani, 20 WTA) în sferturile de finală de la Australian Open, scor 6-1, 6-2, după doar 51 de minute.

Kerber merge în semfinale, unde o așteaptă pe Simona Halep.

 

Kerber a început furtunos meciul, etalând același joc agresiv pe care l-a arătat tot turneul. A lovit adânc, a împins-o mult în spatele liniei de fund pe Keys, care nu a găsit răspunsuri la loviturile extrem de bine plasate ale lui Angelique Kerber.

Nemțoaica și-a adjudecat primul set după doar 22 de minute, timp în care a reușit să facă trei break-uri. Cu excepția game-ului secund, unde a avut două șanse de a face rebreak, Keys a fost inexistentă la retur. 

Keys a început dezastruos și manșa secundă, comițând numeroase greșeli neforțate care au ajutat-o pe Kerber să se desprindă rapid la 3-0.

De acolo, Madison Keys a făcut cele mai bune două game-uri ale partidei, realizând singurul său break din meci. Nu a fost însă suficient, Kerber dezlănțuindu-se din nou și închizând setul la 2, după 29 de minute. 

Deși pierduse doar 19 game-uri tot turneul, americanca a fost neputincioasă în fața jocului agresiv prestat de Kerber. Eleva lui Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a lovit excelent atât cu forehand-ul cât și cu backhand-ul, a returnat de fiecare dată incomod și a servit plasat.

De parcă totul nu era de ajuns, venirile neinspirate la fileu ale lui Keys au fost taxate cu stil de Kerber, care a  izbutit o pleiadă de loburi și passing-uri de toată frumusețea. 

Nemțoaica s-a calificat în semifinale la Australian Open, unde încearcă să repete performanța din 2016, când a câștigat trofeul

Angelique Kerber se va duela în semifinale cu Simona Halep.

Prima semifinală de la Australian Open e deja stabilită, Elise Mertens urmând să se dueleze joi cu Caroline Wozniacki. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
andrei.33
andrei.33  •  23 Ianuarie 2018, 23:39

Nu se stabileste adversara Simonei Halep ci adversara invingatoarei din meciul Halep-Pliskpva. Lipsa totala de profesionalism. Ziar de invelit guvizii.

mplttev
mplttev  •  23 Ianuarie 2018, 22:18

Mi-amintesc de declarațiile portarului neamț Schumacher (cel care i-a scos doi dinți lui Battiston în semifinala Germania - Franța a campionatului mondial din Spania), care spunea că jucătorii germani erau îmbuibați dimineața la prânz și seara cu pastile, medicamente și săruri iar el de fiecare dată arunca paharele cu săruri în ghiveciul unui lămâi și crede că acel arbust a făcut lămâi metalice de atâtea săruri turnate la rădăcina lui.

ceaiuri
ceaiuri  •  23 Ianuarie 2018, 23:36

Americanca are forta sa mearga mai departe

Vezi toate comentariile (12)
Comentează