SPORTURI  »  TENIS  »  WTA AUCKLAND

Bianca Andreescu, mesaj pentru fanii din România după finala pierdută la Auckland

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 12:23

Bianca Andreescu, 18 ani, 152 WTA, a pierdut prima finală a carierei, fiind învinsă în ultimul act de la Auckland de nemțoaica Julia Goerges, 30 de ani, 14 WTA, scor 6-2, 5-7, 1-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 44 de minute.

La discursul de la finalul meciului, jucătoarea canadiană cu origini românești nu a uitat să le mulțumească fanilor din România pentru susținerea primită în ultima săptămână.

"Vă mulțumesc pentru susținere tuturor de acasă, din Canada și din România. La 5-4 în setul doi mi-a fost foarte greu să rămân concentrată și din acel moment Julia a dominat meciul și și-a făcut jocul", a spus Bianca Andreescu.

21.400 $a câștigat Bianca Andreescu pentru finala disputată la Auckland

Născută în Canada, din părinţi români, Bianca a început tenisul în România. Alături de familia sa, a părăsit ţara la vârsta de zece ani, stabilindu-se definitiv în Ontario. 

Vezi și: FOTO + VIDEO Bianca Andreescu a fost aproape de primul trofeu al carierei, dar a pierdut la limită finala de la Auckland cu Julia Goerges

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
mishu_74
mishu_74  •  06 Ianuarie 2019, 17:08
Postat de bazinga pe 06 Ianuarie 2019, 14:07

Serios?Nu cred!Pana cum,nici dracu nu a auzit de ea si acum toata Romania o sustine?!?!?!?Sa fim seriosi....Nu fi ridicol,amice!

nu au auzit de ea doar cei ca tine ce citesc doar etichetele de pe sticlele de bulion si borcanele de zacusca...ok, si de pe borcanele de dulceata. cei care urmaresc cat de cat tenisul au auzit de cel putin 2 ani de Andreescu. dar e ok, continua sa ramai ignorant, ceea ce nu cunosti nu te poate ucide, adica, pe limba ta, esti pe drumul cel bun. :)

robotzel
robotzel  •  06 Ianuarie 2019, 15:05
Postat de sexilian pe 06 Ianuarie 2019, 14:57

domnisoara,sa nu citesti *** gsp si treaba v-a fi buna......

invata cand se scrie corect "va" si cand "v-a". nu este vorba de graba.

loko1
loko1  •  06 Ianuarie 2019, 12:41

Toată România este alături de tine!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează