SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Bouchard, în lacrimi după înfrângerea cu Patricia Țig! Ce poză a postat imediat dupa finală

Bouchard după finala de la Instanbul
Bouchard după finala de la Instanbul

Articol de - Publicat luni, 14 septembrie 2020 15:11 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 15:43

Eugenie Bouchard (26 de ani) a pierdut finala de la Istanbul, după ce Patricia Țig (26 de ani) a reușit să fructifice cea de-a opta minge de meci. Canadianca nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi.

Venită din calificările turneului din cauza clasamentului slab, Eugenie Bouchard a avut un parcurs peste așteptări care a culminat cu disputarea finalei, pierdută însă în fața Patriciei Țig după un meci epuizant (2-6, 6-1, 7-6).

După această finală, sportiva din Canada va urca 109 locuri în clasamentul WTA (de pe 272 până pe 163).

Cu toate acestea, dezamăgirea a fost una mare, iar Bouchard a postat pe Instagram o imagine în care nu pare deloc mulțumită de locul 2.

Citește mai multe știri din tenis:

CTP publică o poză senzațională: cine e personajul misterios din spatele lui Țiriac + 3 lucruri care l-au dezamăgit în interviul GSP

Simona Halep, singură contra valului condus de Osaka și Andreescu » Performanța remarcabilă reușită de româncă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  14 Septembrie 2020, 18:22

E firesc, oricine pierde un meci dupa 2 ore jumate in care a salvat 7 mingi de meci nu poate fi fericit, mai ales ca este si o finala, fie ea si una de turneu mai putin important. Patty a fost insa mai buna ieri, cu putina concentrare o putea trimite acasa pe Genie mult mai rapid. Acum insa, mai ales ca este in Turcia, a castigat ceva bani si cum nu poate participa la Roma are ceva timp in plus la dispozitie, poate se duce printr-un bazar pe acolo si isi cumpara un echipament mai de Doamna Ajuta ca in ala gri arata ca o femeie de serviciu ... Succes la RG! :-)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează