SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

C.T. Popescu critică decizia luată de arbitri în meciul dintre Sorana Cîrstea și Johanna Konta: "Dacă e labilă psihic, să nu facă sport de performanță"

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 16:29

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat decizia arbitrilor de a opri meciul al doilea când Johanna Konta a început să plângă, în condițiile în care Sorana Cîrstea traversa o perioadă bună de joc.

  • România înfruntă în acest weekend reprezentativa Marii Britanii în Fed Cup, pentru menținerea în al doilea eșalon valoric al competiției.
  • Simona Halep s-a impus în primul meci, 6-4/6-1 cu Heather Watson. 
  • În al doilea meci, Johanna Konta a învins-o pe Sorana Cîrstea în două seturi, 6-2/6-3. Begu s-a accidentat și locul ei a fost luat de Sorana.
  • În al doilea meci, căpitanul echipei de FED Cup a României, Ilie Năstase, a fost evacuat de pe teren după un conflict verbal cu arbitrul de scaun și cu persoanele aflate pe bancă (detalii AICI).

"Nu are voie să întrerupă meciul pentru că o jucătoare izbucnește în plâns. Dacă e labilă psihic, atunci să nu facă sport de perfromanță. La meciuri de înaltă performanță poți să ai în tribune tot felul de situații la care să poți face față.

Dar nu mi se pare corect modul în care au procedat arbitrii, ca într-un moment în care Sorana era în revenire, să întrerupă meciul", a spus CTP la TV Dolce Sport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (54)
696253093853906
Ghita Florin  •  22 Aprilie 2017, 17:29

Nu esti departe de *** care a jignit un sportiv,poate labil psihic,dar cu mult mai multa educatie si civilizatie decat tine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

indolentu
indolentu  •  22 Aprilie 2017, 17:25
Postat de iosif_vs pe 22 Aprilie 2017, 17:13

minamovistii au cu totii creiere de gaina, au iesit azi sa comenteze toti slujitorii lui gelu eftimie + clonele lor

ai dat ma zapada ?ca la murgeni nu se putea ajungea ca ierau drumurili inchise de fapt tot judetu vaslui iera inzapezit.

tanasevictor
tanasevictor  •  22 Aprilie 2017, 19:38

Tiriac a avut 5-4 si 40-15 in set decisiv pentru o victorie care ne-ar fi adus Cupa Davis

Vezi toate comentariile (54)
Comentează