SPORTURI  »  TENIS  »  CEHIA - ROMÂNIA, FED CUP

CEHIA - ROMÂNIA, FED CUP // Simona Halep după victoria contra Katerinei Siniakova: „Am jucat ce trebuia, de asta am câștigat!” + Cum a prefațat duelul cu Pliskova

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2019 17:24

CEHIA - ROMÂNIA, FED CUP // Simona Halep, 3 WTA, a adus primul punct al României în confruntarea din Fed Cup cu Cehia. Jucătoarea noastră a învins-o categoric pe Katerina Siniakova, 44 WTA, scor 6-4, 6-0, după ce Mihaela Buzărnescu (29 WTA) pierduse primul meci în fața Karolinei Pliskova (5 WTA), scor 1-6, 4-6.

La interviul de la finalul partidei, Simona Halep s-a declarat extrem de mulțumită de nivelul jocului său, fiind totodată impresionată de suportul fanilor români prezenți în sala din Ostrava. 

„A fost o atmosferă incredibilă, au venit foarte mulți oameni. Nu am simțit că suntem în deplasare. Le mulțumim românilor care au venit alături de noi astăzi și îi așteptăm să ne susțină și mâine.

Sunt foarte fericită că am câștigat. Mai ales că este un meci din Grupa Mondială. Din punctul meu de vedere, am jucat ceea ce a trebuit, de aceea am și câștigat. Nu mă simt obosită, mă simt bucuroasă. Mă bucur că e 1-1, iar mâine e o nouă zi în care putem câștiga”, a declarat Simona Halep, la TV Telekom Sport.

„E mereu dificil cu Pliskova”

Simona Halep a prefațat și meciul de duminică împotriva Karolinei Pliskova, pe care o conduce cu 6-2 în raportul meciurilor directe. 

„E mereu dificil contra să joci împotriva Karolinei. Are un serviciu foarte bun și pe suprafața asta e foarte greu de returnat. Meciul e deschis însă. Va fi dificil, are și avantajul propriului teren, însă voi face tot ce depinde de mine”, a declarat Simona Halep

Duminică, Simona Halep se va duela cu Karolina Pliskova, de la ora 14:00, în timp ce Mihaela Buzărnescu va juca împotriva Katerinei Siniakova.

Vezi și: CEHIA - ROMÂNIA, FED CUP // VIDEO+FOTO » Simona Halep, victorie categorică în fața Katerinei Siniakova! România și Cehia sunt la egalitate după prima zi a confruntării din Fed Cup

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  09 Februarie 2019, 20:43

Desi am spus intr-un alt comentariu la un articol mai vechi, ca nu avem nicio sansa in fata Cehiei, atunci inca nu se stia ca Kvitová nu va juca, acum sansa noastra ar fi ca sa castigam ambele meciuri de simplu de duminica, altfel la scorul de 2 - 2, in meciul de dublu, avem sansa pe care a avut-o Buzarnescu in meciul cu Pliskova de sambata ! Deci, calificarea noastra sta in Victoria Simonei cu Pliskova si in cea a lui Miki cu Siniakova sau cine va juca al doilea meci de simplu pt. Cehia de duminica ! Ca sa castigi Fed Cup oricum trebuie sa bati Cehia, fie ca e in primul tur, fie ca e finala sau semifinala !

347655969058390
Ion Popescu  •  09 Februarie 2019, 19:35

Succes la meciul de maine Simona ! Sa moara de necaz haterii care-i urasc pe romani !

adi_stelistul
adi_stelistul  •  09 Februarie 2019, 18:20

S-a tras la sorti la Doha. Simona joaca direct in turul 2, probabil cu Garcia, meci foarte greu, apoi probabil cu Barty (inca si mai complicat). Mihaela o are pe Ostapenko in primul tur si apoi, daca bate, pe mai vechea ei cunostinta Svitolina. Destul de grea tragerea la sorti pentru amandoua.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează