SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Concluzie dură, după ce Simona Halep și-a lansat site-ul oficial: ”Dacă a plătit mai mult de 1.000€ pe el, a luat țeapă”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 19:25

Simona Halep și-a anunțat lansarea primului ei site oficial, printr-un scurt vlog postat pe rețelele de socializare, iar primele critici nu au întârziat să apară.

”Mergeţi pe www.simonahalep.com să fiţi la curent cu turneele la care voi juca şi toate noutăţile. Sper să vă placă. Aştept păreri”, a anunțat lidera clasamentului WTA, care până acum folosea pentru comunicarea cu fanii conturile rețelelor de socializare. 

Părerile critice nu au întârziat să apară, iar una dintre cele mai categorice este a unuia dintre cei mai cunoscuți bloggeri de la noi, Vali Petcu, alias Zoso (link).

Acesta a analizat site-ul și vulnerabilitățile lui, iar concluzia a fost dură: ”Dacă a plătit mai mult de 1.000€ pe el, a luat țeapă.”

Ce l-a nemulțumit pe blogger?

  • ”www.simonahalep.com nu redirecționează către https://simonahalep.com”
  • ”site-ul se încarcă oribil, atât pe desktop, cât și pe mobil, durează între 4-7 secunde”;
  • ”nu are un design original, tema fiind cumpărată cu 59$”;
  • ”pozele sunt denumite doar pe jumătate”;
  • ”fonturile de pagină sunt oribile”
  • ”search-ul nu merge decât din homepage”

Pe noul ei site, Simona Halep a trecut și următoarele turnee la care va fi prezentă. Primul va fi la Sydney, în perioada 7-13 ianuarie. Vor urma Australian Open și meciurile din Cupa Fed.

CITEȘTE ȘI:

Intră pe site-ul BravoSimo.ro, proiect special lansat de GSP după triumful Simonei Halep la Roland Garros

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (27)
1734769259936803
Cezar Căruntu  •  02 Decembrie 2018, 20:21

Zoso e ăla care a participat la "Big Brother"? A analizat vulnerabilitățile? Un vlogger? Și la ce concluzii a ajuns, că în articol nu scrie. Asta dacă înțelegem același lucru prin "vulnerabilități" și nu avem impresia că "fonturi oribile" se înscriu în categorie.

tipsy
tipsy  •  02 Decembrie 2018, 20:21

Pierde-vara asta cine mai e, si cui ii pasa ce spune? Formidabil, ce urmeaza, ce a spus vecinul de la 3, sau femeia de serviciu? Atletii nu au nevoie de situri personale in 2018, fanii lor sunt pe social media, le trebuie doar ceva simplu cat sa mai dea un link catre evenimentele la care participa

1566178743642986
Vlad Hartea  •  02 Decembrie 2018, 19:55

Numai smecheri in tara asta !!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează