SPORTURI  »  TENIS  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO Un nou cuplu surpriză în tenisul mondial! A divorțat de soț, iar acum are un iubit celebru

Marketa Vondrousova, relație cu Hubert Hurkacz. Foto: Imago +20   FOTO
Marketa Vondrousova, relație cu Hubert Hurkacz. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 16 iunie 2024 11:44 / Actualizat duminica, 16 iunie 2024 17:02

După Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa, apare un nou cuplu în tenisul mondial. Presa din Cehia a anunțat că Marketa Vondrousova și Hubert Hurkacz s-au întâlnit de mai multe ori în ultimele zile, la Praga.

Cei doi au fost văzuți în capitala Cehiei, conform unor surse de la fața locului. Vondrousova este campioană en-titre la Wimbledon, iar în aprilie a anunțat divorțul de soțul său.

Acum, chiar dacă informațiile nu au fost confirmate oficial, jucătoarea a postat și un story intrigant cu un bărbat, iar fanii celor doi sunt siguri că aceștia formează un cuplu.

Marketa Vondrousova / Foto: Instagram
Marketa Vondrousova / Foto: Instagram
Marketa Vondrousova / Foto: Instagram
Marketa Vondrousova / Foto: Instagram
Marketa Vondrousova / Foto: Instagram
+16 FOTO

Vondrousova a divorțat și acum are un nou iubit. Soțul a plecat de acasă cu pisica

Cehoaica este o jucătoare de top și a ajuns până pe locul 6 WTA după triumful de la Londra, poziție pe care o ocupă și în acest moment. Pe lângă turneul de la Wimbledon, Vondrousova a mai reușit o finală și la Roland Garros, în 2019.

La rândul lui, polonezul Hurkacz este în Top 10 în circuitul ATP, pe locul 8 în prezent. A câștigat peste 15 milioane de dolari în carieră, dar și 8 titluri ATP, unul chiar în 2024, la Estoril, pe zgură. Are și două participări la Turneul Campionilor, în 2021 și 2023.

Vondrousova a anunțat acum două luni că divorțează și că soțul ei deja s-a mutat de acasă. Și a luat și pisica.

Stepan Simek, un fost jucător de tenis, s-a căsătorit cu campioana de la Wimbledon în iulie 2023, dar mariajul nu a fost unul de succes. Relația dintre cei doi a început în 2016, Vondrousova fiind cerută în căsătorie după ce a câștigat medalia de argint la Jocurile Olimpice din Japonia, în august 2021.

„Nu am cea mai bună perioadă în ultimele săptămâni. M-am despărțit de soțul meu și a plecat cu pisica. Nu a mers pentru noi, nu a fost cum ne-am imaginat. Acum încercăm să rezolvăm cu divorțul, dar nu vor fi probleme, ne-am înțeles”, a explicat jucătoarea.

Fostul soț, discurs motivațional la Wimbledon

Vondrousova a avut o revenire senzațională în sfertul de finală cu Pegula de la Wimbledon, iar decisiv a fost chiar Stepan Simek. Cehoaica era condusă cu 3-1 în setul decisiv când a început ploaia, iar jucătoarele au mers la vestiare când s-a tras acoperișul, operație care durează aproximativ 30 de minute.

„Eram singură în vestiar, nu am vorbit nici cu antrenorul. Dar am vorbit cu soțul meu la telefon și m-a încurajat: «Încearcă să lupți în continuare, este un meci extraordinar!» Asta a fost, iar pauza m-a ajutat”, a dezvăluit Vondrousova despre momentul decisiv de anul trecut de la Londra.

Campioana de la Wimbledon a pierdut și primul game după revenire, s-a ajuns la 1-4, dar de acolo a obținut 5 game-uri consecutive și s-a calificat în semifinale.

VIDEO. Vondrousova, învinsă de Ons Jabeur la Turneul Campioanelor la finalul anului trecut

Citește și:

Gigi Becali anunță un boicot la nivel înalt: „Am vorbit cu Șucu, Varga și Rotaru. Am stabilit”
Superliga
Gigi Becali anunță un boicot la nivel înalt: „Am vorbit cu Șucu, Varga și Rotaru. Am stabilit”
FCSB, la un pas de un nou transfer » Gigi Becali: „Marți vine la echipă”
Superliga
FCSB, la un pas de un nou transfer » Gigi Becali: „Marți vine la echipă”
Cel mai dramatic meci de la EURO 2024! Italia a marcat la ultima fază și e în „optimi”. Croația, aproape OUT!
Euro 2024
Cel mai dramatic meci de la EURO 2024! Italia a marcat la ultima fază și e în „optimi”. Croația, aproape OUT!

De ce erau belgienii transpirați leoarcă deși erau doar 16 grade. Explicația e neașteptată

Ce crede Cristian Tudor Popescu despre comentatorii de la Euro 2024 » Schimbarea majoră pe care a remarcat-o: „S-a petrecut peste noapte și nu am o explicație”


Comentarii (8)
Freyya
Freyya  •  17 Iunie 2024, 21:52

doi naspeti consolandu-se reciproc in alta nestire din sport

muzzi1
muzzi1  •  17 Iunie 2024, 00:26

ce intelegem din acest superb articol? ca sotul avea o relatie cu pisica!? altii pleaca cu amanta mai tanara, sotul are gusturi mai ciudate! in alta ordine de idei , e superb sa incepi relatia in 2026 si sa te casatoresti, abia (!) in 2023, adica dupa (inainte?) de 3 ani de relatie ! acum inteleg filmul Terminator, Sara Connor a avut un copil cu unu care inca nu se nascuse, dar astepta sa il trimita fiul sau din viitor, fiu care nu avea cum sa existe, daca tata-su nu venise inca! :D ai, domnule Andrei Mocanu, minte cata fetele astea in chiloti pe care le publici pe aicisha!

FalconCrest
FalconCrest  •  16 Iunie 2024, 23:11
Postat de VanBasten2000 pe 16 Iunie 2024, 22:16

Si Simona?!

inca un comment de om neadaptat social din partea ta. iarasi la un articol care nu are nicio legatura cu sportul.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează