SPORTURI  »  TENIS  »  INEDIT

Daniil Medvedev nu a furat jucăria de pluș » ”Era a mea, era a mea!”

Jannik Sinner, Daniil Medvedev și jucăria de pluș Foto China Open
Jannik Sinner, Daniil Medvedev și jucăria de pluș Foto China Open

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 22:00 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 22:01

La festivitatea de premiere de după finala turneului de la Beijing, câștigată de Jannik Sinner, 4 ATP, în fața lui Daniil Medvedev, 3 ATP, rusul pare că îi smulge italianului o jucărie, apoi pleacă rapid. Ce s-a întâmplat de fapt?

O întâmplare aparent neobișnuită, chiar revoltătoare pentru unii, a fost lămurită de protagoniști în timpul turneului Masters 1000 de la Shanghai.

Miercuri, Jannik Sinner, numărul 4 mondial, l-a învins pe Daniil Medvedev, 3 ATP, în ultimul act al concursului ATP 500 de la Beijing, 7-6 (2), 7-6 (2), cucerind al treilea titlu al său din acest sezon.

Imagini de la la festivitatea de după îl arată pe rus cotrobăind în trofeul de dimensiuni apreciabile primit de învingător, de unde extrage o jucărie roșie de pluș, apoi pleacă grăbit.

„A furat păpușa!”, „Sinner pare revoltat!”

Italianul a părut contrariat de gestul învinsului său, multe persoane avansând pe rețelele sociale varianta că Daniil ar fi luat plușul pentru a i-l duce fetiței sale, Alisa. „Medvedev a furat păpușa!”, „Sinner pare revoltat”, au fost câteva dintre comentarii. În realitate, nu a fost deloc așa.

„Era a mea. Era a mea”, a repetat Medvedev. „Ne-au dat fiecăruia o jucărie de pluș, iar el și-a pus-o pe a lui direct în trofeul primit, în cupă”, a explicat rusul. 

„Iar eu nu am vrut să apar în fotografii cu o jucărie, știam că vor fi niște imagini grozave, de ținut minte, așa că am aruncat-o și pe a mea în cupă. La final doar am luat-o înapoi, am fost surprins că s-a stârnit atâta agitație”, a continuat Daniil.

Apoi a admis: „Unele videouri și poze erau într-adevăr amuzante, felul în care am luat-o și am plecat brusc, dar era a mea”. Chestionat pe această temă, Sinner a confirmat: „Da, era jucăria lui”. Dar păreai supărat, așa sugera chipul tău, i s-a spus italianului.

„Nu, nu, era fiindcă l-am întrebat: «Mâine pleci cu trenul sau iei avionul?» Apoi i-am spus: «Hei, unde pleci atât de repede?»”. Unii jucători au preferat trenul rapid pe ruta Beijing-Shanghai, care parcurge distanța în două ore, la fel ca avionul.

Și așa s-a stins o controversă care, de fapt, nu a avut loc.

Citește și: 

Jannik Sinner are bilet pentru Torino » Al patrulea calificat la ATP Finals, după Djokovic, Alcaraz și Medvedev
TURNEU
Jannik Sinner are bilet pentru Torino » Al patrulea calificat la ATP Finals, după Djokovic, Alcaraz și Medvedev
Sharapova a rupt tăcerea după ultimele evenimente din tenis: „O poveste frumoasă!” + imagini spectaculoase cu rusoaica, la 3 ani de la retragere
APARIȚIE
Sharapova a rupt tăcerea după ultimele evenimente din tenis: „O poveste frumoasă!” + imagini spectaculoase cu rusoaica, la 3 ani de la retragere

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează