SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Darren Cahill ajunge azi în România » Care e motivul vizitei australianului

Darren Cahill. foto: Guliver/Getty Images
Darren Cahill. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 11:56 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 12:11

Darren Cahill (55 de ani), australianul care o antrenează pe Simona Halep, va ajunge astăzi în România, pentru a pregăti alături de sportivă sezonul de zgură. 

După o escală în Statele Unite, reputatul antrenor va ajunge astăzi pe pământ românesc, unde va pregăti alături de Simona Halep sezonul european de zgură. „Regina Zgurii” nu va fi prezentă în Fed Cup, contra Italiei, dar va participa la patru turnee pe suprafața cărămizie: Stuttgart (19-25 aprile), Madrid (29 aprilie-8 mai), Roma (10-16 mai), Rolland Garros (30 mai-13 iunie). 

Darren Cahill va superviza din România antrenamentele Simonei Halep, care se pregătește să înceapă segmentul preferat din calendar: ”Cred că zgura e o suprafață pe care își poți construi mult mai bine jocul. E bună și pentru acumularea de putere în picioare, crește inteligența jocului”, spunea Cahill în urmă cu câteva luni.

Ion Țiriac, nemilos: „Afară cu totul! 50 de țări au făcut legea asta, noi am abolit-o”
DOPAJ
Ion Țiriac, nemilos: „Afară cu totul! 50 de țări au făcut legea asta, noi am abolit-o”

Vizita în România l-a împiedicat pe Darren Cahill să facă vaccinul împotriva COVID-19

Darren Cahill (55 de ani)  a dezvăluit recent că încă nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului și a explicat decizia sa.

 Australianul le-a mărturisit fanilor, după ce a spus că fiul lui a primit prima doză la finalul lunii martie, că încă nu s-a programat pentru vaccin din cauza programului său, dar că speră să o facă în curând.

Poate într-o săptămână... Este greu să rezolvi perioada de 3 săptămâni între doze, având în vedere că noi călătorim mult. Dar nu voi ezita când voi găsit o soluție. Problema mea că nu voi fi în Statele Unite peste două săptămâni. Călătoritul dintr-o țară în alta îngreunează situația. Dacă fac prima doză în SUA, nu știu dacă a doua o pot face, să zicem, în România, și dacă va fi recunoscută. 

Eu voi fi în România pentru o ajuta pe Halep să se pregătească pentru sezonul pe zgură. Cel mai bine e să o facem cum trebuie. Dar o voi face în curând. Opțiunea unui vaccin Johnson & Johnson (n.r- care se face într-o singură doză) sună bine - Darren Cahill, pe Twitter

VIDEO Horia Tecău, despre salariul colosal pe care Simona Halep i-l dă anual lui Darren Cahill

Citește și alte știri din tenis:

Simona Halep nu va juca împotriva Italiei, în play-off-ul „Billie Jean King Cup”! Anunțul Federației

Bianca Andreescu a răbufnit: „Doar pe mine mă întrebi? E superenervant! Și Halep a făcut la fel!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează