SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Darren Cahill, tratat regește în România: „Tatăl Simonei Halep mi-a dat să beau asta”

Darren Cahill. Sursă foto: Instagram
Darren Cahill. Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 13:09 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 13:23

Darren Cahill (55 de ani) a venit special în România pentru a pregăti alături de Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) sezonul de zgură, suprafață unde așteptările fostei campioane de la Roland Garros sunt extrem de mari.

Cahill a ajuns la București după o călătorie lungă cu avionul și a efectuat deja primele antrenamente alături de Simona Halep. Apoi, a fost tratat regește de Stere Halep, tatăl numărului trei mondial, care l-a servit pe australian cu coniac.

Darren Cahill: „România este un loc extraordinar”

„Îmi este întotdeauna dor de România. Este un loc extraordinar. Am petrecut mult timp aici, cu Simona, la antrenamente, în ultimii ani şi îmi place să revin aici.

Tatăl Simonei mi-a oferit ieri această băutură (n.r - coniac), m-a ajutat să trec cu bine de această zi. Nu a fost uşor să jucăm tenis după masă, dar ne-am descurcat şi am dormit bine. Lucrurile sunt mai bune în Australia, pentru că suntem foarte departe de restul lumii şi avem restricţii foarte dure, aşa că am reuşit să ţinem în frâu pandemia destul de bine. De fiecare dată când revenim în Australia trebuie să stăm două săptămâni în carantină, la hotel, şi este foarte greu pentru noi să călătorim”, a afirmat Darren Cahill, potrivit TV Telekom Sport

„Bine ai revenit în cea mai frumoasă țară din lume, Darren! - Simona Halep

Simona Halep va participa la patru turnee pe zgură 

Regina Zgurii” nu va fi prezentă în Fed Cup, contra Italiei, dar va participa la patru turnee pe suprafața cărămizie: Stuttgart (19-25 aprilie), Madrid (29 aprilie-8 mai), Roma (10-16 mai), Rolland Garros (30 mai-13 iunie). 

În următoarele zile, Darren Cahill va superviza din România antrenamentele Simonei Halep, care se pregătește să înceapă segmentul preferat din calendar: „Cred că zgura e o suprafață pe care îți poți construi mult mai bine jocul. E bună și pentru acumularea de putere în picioare, crește inteligența jocului”, spunea Cahill în urmă cu câteva luni.

VIDEO George Cosac: „Angela Merkel întreabă mereu ce face Simona Halep”

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep, din nou pe teren! Antrenament alături de Darren Cahill: „Bine ai revenit în cea mai frumoasă țară din lume!”

Noul rebel din tenis, declarații șocante după eliminarea de la Monte Carlo: „ATP a devenit un loc putred, atmosfera e de cimitir”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
bazinga
bazinga  •  13 Aprilie 2021, 16:32
Postat de 22cea pe 13 Aprilie 2021, 15:18

Si care-i treaba cu Raiders ???

Raiders i-a dat sa bea Nea Stere, nu ti-e clar ?

22cea
22cea  •  13 Aprilie 2021, 15:18

Si care-i treaba cu Raiders ???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează