SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

FOTO Eugenie Bourchard, așa cum n-ai mai văzut-o până acum » S-a pozat în tricoul Universității Cluj + Mesajul „Șepcilor Roșii”

Eugenie Bouchard / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Cluj +18   FOTO
Eugenie Bouchard / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2022 14:26 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2022 14:47

Profitând de ultimele zile pe care le petrece în România, Eugenie Bouchard (28 de ani, locul 443 mondial) s-a fotografiat în tricoul Universității Cluj, la o zi după ce s-a retras în primul tur de la Transyvlania Open.

Cu puțin timp înainte de a pleca din România, canadianca, fostă finalistă la Wimbledon, a îmbrăcat un tricou al celor de la U Cluj, pe care l-a primit cadou din partea clubului.

Noul nostru fan! A fost grozav să ne vedem la Cluj”, a fost mesajul publicat pe pagina de Facebook a „Șepcilor Roșii”.

Eugenie Bourchard, așa cum n-ai mai văzut-o până acum » S-a pozat în tricoul Universității Cluj + Mesajul „Șepcilor Roșii”
Eugenie Bouchard / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Cluj

Genie Bouchard a abandonat în primul tur de la Transylvania Open

Eugenie Bouchard nu a putut duce la capăt partida de marți contra ucrainencei Anhelina Kalinina. Jucătoarea canadiană, care s-a arătat atât de entuziasmată de oraș, de România, și-a încheiat repede traseul pe tabloul principal. Ea a abandonat după pierderea primului set, 3-6, și după ce a chemat medicul, care i-a măsurat presiunea arterială și a consultat-o.

Bouchard a venit la Cluj-Napoca după ce săptămâna trecută a disputat turneul WTA250 de la Ostrava. Acolo a trecut de calificări și a cedat în runda inaugurală într-un meci strâns cu Belinda Bencic.

Răsfoiește o galerie FOTO cu Eugenie Bouchard:

+14 FOTO

Eugenie Bouchard, impresionată de ce a găsit în România

Eugenie Bouchard a participat în premieră la un turneu în România, țară pe care n-o mai vizitase până acum. Patrick Ciorcilă, directorul turneului, a vorbit la GSP Live despre cum a reacționat canadianca în momentul în care a ajuns pe pământ românesc.

„M-a impresionat, a fost foarte entuziasmantă că e aici. Avea un spirit foarte pozitiv și mi-a spus că unul dintre motivele pentru care a venit aici e pentru că n-a mai fost niciodată în România.

Mi-a spus că a fost în majoritatea țărilor de-a lungul carierei, dar nu aici, și că adoră să meargă în locuri noi și în țări noi. Am discutat puțin, mi-a spus că vrea să viziteze mult și România, că vrea să meargă la castelul lui Dracula, la Bran. Nu știu dacă o va face până la urmă, dar se va bucura de țara noastră”, a spus Patrick Ciorcilă

VIDEO Eugenie Bouchard, entuziasmată cu ocazia venirii în România: „Vrea să viziteze Castelul lui Dracula”

Citește și alte știri despre Transyvlania Open: 

FOTO Eugenie Bouchard și Jaqueline Cristian, apariții de senzație la petrecerea jucătoarelor de la Transylvania Open

FOTO Gabrielei Ruse i-a sunat telefonul pe bancă la Transylvania Open: „E antidoping-ul!” » Singura româncă din turul secund

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Draconian
Draconian  •  13 Octombrie 2022, 09:07

Bourrchard o cheama, cu doi de r

traian_v
traian_v  •  12 Octombrie 2022, 21:49

Mi-ar placea sa o vad in timp ce schimba tricoul, asa cum sugerezi tu !

propaganda
propaganda  •  12 Octombrie 2022, 19:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează