SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID ATP

FOTO Țiriac a coborât pe teren la Djokovici și Lopez » Ce le-a transmis celor doi tenismeni

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 15:20

Ion Țiriac, proprietarul turneului de la Madrid, a profitat de faptul că a început ploaia înaintea meciului dintre Feliciano Lopez și Novak Djokovici și a coborât pe zgură pentru a vorbi cu ei.

Omul de afaceri român s-a dus pe teren și a vorbit preț de secunde bune prima dată cu jucătorul de tenis spaniol, locul 38 ATP, apoi a vorbit cu sârbul, ocupantul poziției secunde în clasamentul ATP.

Cei trei au vorbit despre ploaia care începuse și despre faptul că trebuie să aștepte câteva minute pentru a se trage acoperișul arenei.

Dialog Ion Țiriac - Novak Djokovic:

Țiriac: ”Trebuie să așteptăm 20 de minute ca să se tragă acoperișul. Îl putem închide acum. Vrei să procedăm așa?”

Djokovici: ”Odată închis, îl lăsăm închis, da. Eu sunt de acord cu orice decizie”

Țiriac: ”Te întreb pentru că voiam să știu dacă vreți să jucați cu el tras”

Djokovici: ”Sunt de acord”

Țiriac: ”Mă duc să rezolv situația”

Djokovici e mare favorit în partida din optimile de finală de la Madrid cu Lopez. Câștigătorul de astăzi îl va întâlni în "sferturi" pe Kei Nishikori.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (12)
mishu_74
mishu_74  •  12 Mai 2017, 19:19
Postat de haideusicfr pe 11 Mai 2017, 19:59

Cred ca sunt chestiuni tehnice. Fiind el bossul turneului a facut ce trebuia sa faca .Dar pe celalalt nu l-a intrebat? Sau ala nu era star si nu conta parerea lui.

tu citesti si articolele ca pe carti? doar dialogurile? la inceput zice clar ca a vorbit si cu spaniolul.

mplttev
mplttev  •  12 Mai 2017, 00:46

Încetați cu prostiile astea. Dialogul a fost acesta: Auzi sârbule, îți fac o asigurare de viață?/ Păi știu eu bos? Că la matale e cam scumpă/ Bă, nu mai pupi turneul ăsta dacă faci pe-***'! Anul viitor bag zgură albastră să-ți scrântești gleznele tale finuțe, așa că mai bine faci o asigurare de glezne, ce zici?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  11 Mai 2017, 19:59

Cred ca sunt chestiuni tehnice. Fiind el bossul turneului a facut ce trebuia sa faca .Dar pe celalalt nu l-a intrebat? Sau ala nu era star si nu conta parerea lui.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează