SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

HALEP - CAROLINE GARCIA // Simona, prima reacție după ce și-a aflat adversara din finala de la Beijing: "Trebuie să am în minte două meciuri"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 17:30

După ce a devenit lider mondial grație victoriei cu Jelena Ostapenko din semifinalele de la Beijing, Simona Halep va juca duminică, de la ora 11:30, în ultimul act al turneului, împotriva franțuzoaicei Caroline Garcia (15 WTA).

Românca susține că va decide duminică dimineața tactica pe care o va aborda în meciul cu Garcia, dar va avea în minte evoluțiile excelente din meciurile câștigate cu Maria Sharapova și Jelena Ostapenko.

"Mâine la prima oră voi stabili împreună cu echipa mea tactica pe care o voi aborda. O cunosc pe Garcia, e o oponentă puternică. Trebuie să am în minte meciurile cu Sharapova și Ostapenko, pentru că joacă similar", a spus Halep pentru WTA, citată de ziare.com. 

Halep și Garcia s-au duelat până acum de două ori, Simona câștigând ambele meciuri. Ultimul duel direct a avut loc în 2017, la Toronto, Simona impunându-se în două seturi, 6-4, 6-2.

  • Meciul dintre Simona Halep și Caroline Garcia se va juca duminică, de la ora 11:30 și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport 2 și liveTEXT pe GSP.ro.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
florinso
florinso  •  08 Octombrie 2017, 03:53

Du te mai omule unde a intarcat mutu iapa, poate asa o sa fi fericit. Chinezii i au facut o festivitate speciala iar tu vrei ca romanii s o treacă neobservata. Cum poti fi atât de gaga. Lasa ne. Aici in Canada au facut sărbătoare cand Bouchard a jucat finala la Wimbledon.

vlad.dracul
vlad.dracul  •  07 Octombrie 2017, 17:57

Felicitări, Simona. Sper să câştige turneul dela Beijing, dar şi cel al campioanelor şi să-şi onoreze locul 1 în lume.

tihi
tihi  •  08 Octombrie 2017, 10:50

Felicitari ! Dar sa remarcam faptul ca au fost si altii nr. 1 mondial,dar nu s-a facut o sarbatoare nationala din acel lucru. Clasamentul este doar al WTA,este unul mobil si locul trecator...azi esti nr. 1 maine poate pe locul 5.Ce ramane victoriile rasunatoare in grand slamuri,cea ce lipseste Simonei!Nu de mult Muguruza a detronat pe Pliskova devenind nr. 1, si in Spania a aparut doar o mica stire aproape neobservata. Foarte multe jucatoare au fost nr. 1,unele chiar de mai multe ori,dar toate au savurat reusita modest si fara excese !Poate deja peste cateva zile parasesti primul loc,deci nu este ceva iesit din comun ! Nu se compara cu o medalie de aur,argint sau bronz la CM,CE sau olimpiade.Tenisul in circuite WTA,nu aduce nimic tarii,doar sportivei,fiind individual si profesionist.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează