SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

HALEP - GARCIA 4-6, 6-7(3) // VIDEO Prima reacție a Simonei » Ce a declarat după ce a pierdut finala turneului de la Beijing

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 octombrie 2017 13:42

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, a pierdut în finala turneului Premier Mandatory de la Beijing, contra franțuzoaicei Caroline Garcia, 23 de ani, locul 15 WTA, scor 4-6, 6-7(3) (Vezi detalii).

După meci, la festivitatea de premiere, Halep a spus că regretă că nu a câștigat, dacă se bucură ca de mâine va fi noul număr 1 WTA:

"Nu pot fi supărată. A fost o săptămână excelentă pentru mine. Am jucat un tenis bun aici și mă voi întoarce. Mulțumesc WTA, organizatorilor, familiei și echipei mele. Mulțumesc și fanilor. Am avut un sprijin extraordinar.

De mâine voi fi numărul 1 WTA. Este un vis împlinit și vreau să mă bucur de acest moment. Sigur, îmi doream să câștig azi, pentru că trofeele înseamnă mult. Dar nu s-a putut".

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (39)
valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  08 Octombrie 2017, 14:01

Lasa Simona, nu fi suparata, important e ca esti nr. 1 si ca fcsb nu e steaua !

crangasi_visiniu
crangasi_visiniu  •  08 Octombrie 2017, 14:36

Daca Halep ar fi avut cu 10 cm mai mult, ar fi dominat tenisul mondial. Oricum, mare sportiva, cum n-a mai avut Romania de mult, mult timp.

lapusneanul
lapusneanul  •  08 Octombrie 2017, 14:33
Postat de tihi pe 08 Octombrie 2017, 14:12

Ce inseamna sa fii nr. 1 WTA ?? NIMIC ! Este un clasament in continuu provizoriu.Azi esti nr. 1 maine poti sa fie 20 WTA !! Ce inseamna nr. 1 WTA ? Inseamna sa pierzi la jucatoare mai slab cotate ca tine in clasament si mult mai buna pe teren !Clasamentul in sine nu are nici o valoare,este una de conjunctura si de noroc !! Halep in acest an nu a castigat decat un singur turneu (turneul lui Tiriac de la Madrid) si totusi a ajunsi pe locul 1 !! Rusinos !!

prostovane, ai auzit de constanta ? nu orasul constanta unde s-a nascut Simona :))).in TREISPREZECE turnee a jucat cel putin sferturi...in formula 1 daca castigi o cursa si in celelalte termini de vreo 6 ori pe 2 si de 3 ori pe 3, poti iesi campion mondial..

Vezi toate comentariile (39)
Comentează