SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // 4 lucruri care trebuie să se întâmple pentru ca Simona Halep să rămână pe locul 1 WTA » E nevoie de o minune!

Simona Halep. Foto: Reuters
Simona Halep. Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 12:21

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a fost eliminată de Serena Williams (37 de ani, 16 WTA), scor 1-6, 6-4, 4-6, în optimile de finală ale turneului de la Australian Open. Românca are acum nevoie de multă șansă pentru a păstra poziția de lider.

Naomi Osaka și Elina Svitolina și-au câștigat meciurile din optimile de finală de la Australian Open și au rămas în cursa pentru locul 1 mondial. Japoneza Osaka (4 WTA) a ieșit învingătoare din meciul cu Anastasija Sevastova, scor 4-6, 6-3, 6-4.

De partea cealaltă, ucraineanca Svitolina (7 WTA) avut nevoie tot de trei seturi pentru a dispute de Madison Keys, scor 6-2, 1-6, 6-1.

Osaka și Svitolina se vor întâlni acum în meci direct în sferturile de la Australian Open, iar una dintre cele două va pleca acasă fără a mai pune presiune pe Halep.

Cum își poate păstra Halep locul 1

  • Petra Kvitova pierde sfertul de finală cu Barty;
  • Naomi Osaka pierde sfertul de finală cu Svitolina;
  • Elina Svitolina nu ajunge în finală;
  • Karolina Pliskova nu câștigă titlul.

    (trebuie să fie îndeplinite toate cele 4 condiții)

Vezi și: 

Mutarea începutului de an: cine a fost alături de Simona Halep la încălzirea dinaintea șocului cu Serena

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (46)
patrutreitrei
patrutreitrei  •  21 Ianuarie 2019, 12:40

Hai că sunteți plictisitori cu calculele astea cu ”jocul rezultatelor”, parcă ați scrie de fotbal... :( Și-ar fi putut păstra poziția, dacă bătea o veterană ***, care tocmai a revenit după naștere. Și nici atunci n-am fi putut vorbi de o victorie imensă pentru considerentele de mai sus. Dar n-a fost în stare. Lăsați speculațiile astea de prost gust. Să redevină lider prin jocul ei, să-și ia antrenor, psiholog, ce are nevoie și să demonstreze în sezonul de zgură că este cea mai bună. Dacă poate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

893496014006517
Marian Dinu  •  21 Ianuarie 2019, 12:49

Noi de fiecare dată ne rugam sa piardă celelalte pentru a putea rămâne Halep pe primul loc sau sa cada cu jucătoare ce nu sunt in top 20 si sa poata castiga ea trofee. Niciodată nu ne gândim sa joace numai cu jucătoare puternice si sa ne dovedească ca este intr-adevar număr 1, astazi nu trebuia sa ne dovedească ca este un număr 1? S-a văzut cine trebuie sa fie număr 1.

831709840320052
Ba Banu  •  22 Ianuarie 2019, 12:44

Simo a demonstrat la AO că își revine după accidentare și că mental e puternica in ciuda faptului că nu a avut un antrenor. Serenei in schimb i s-a aranjat meciul ca să câștige; hai sa recapitulam. Simonei i s- a dat în primul tur KKanepi, pt că e f. puternica și a bătut o pe Simo la USO deja; Simo a trecut de test, apoi au intrat încă alte 3 americance puternice inclusiv serena. Daca asta nu a fost aranjat, ce e?!? Simo a zis că loviturile Serenei erau ca și cum o lovea un tren... Nu e drept să se joace așa, de ce pui o ființă, o fata delicată ca simo sa joace în aceeași categorie cu acest malac. Serena cu loviturile ei de peste 190kmh trebuie sa fie mutată în ATP.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează