SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢII

Ilie Năstase și Margaret Court, ironizați după ultimele derapaje: "Vă declar soț și soție!"

Ilie Năstase, în timpul openului francez din 2006, alături de jucătoarea belgiană Kim Clijsters / FOTO: Guliver/ Getty Images
Ilie Năstase, în timpul openului francez din 2006, alături de jucătoarea belgiană Kim Clijsters / FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iunie 2017 22:29

În cadrul emisiunii "Comsiarul Tenisului", pe care o prezintă la Eurosport în timpul turneului de la Roland Garros, fostul tenismen John McEnroe i-a ironizat pe Ilie Năstase și pe Margaret Court, cei doi ieșind în evidență în ultima vreme prin declarații rasiste și homofobe. 

"Am o solutie posibilă pentru cei doi: căsătoriți-vă! Eu vă declar soț și soție", a spus fostul mare jucător american, la Eurosport.

În luna aprilie, Ilie Năstase a făcut anumite remarci rasiste cu privire la copilul nenăscut al Serenei Williams.

Recent, australianca Margaret Court, una dintre cele mai mari jucătoare din istorie, a făcut mai multe declarații împotriva căsătoriilor gay, iscând un val de reacții negative.

John McEnroe a continuat, declarând că și-ar dori ca pe arena " Margaret Court" din Australia să se desfășoare o imensă nuntă a unor persoane de același sex.

"Îl voi suna personal pe prietenul meu, Elton John, să fie oaspete de onoare la nunta cu cele mai multe persoane de același sex",  a adăugat acesta.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (17)
adicn
adicn  •  06 Iunie 2017, 09:11

Grețoasă atitudinea asta ˝politically correct˝!

zindelo
zindelo  •  06 Iunie 2017, 10:27
Postat de adicn pe 06 Iunie 2017, 09:11

Grețoasă atitudinea asta ˝politically correct˝!

mai mult decat gretoasa, mi se face o sila greu de descris cand ii aud vorbind... oameni in toata firea habar nu au ce inseamna cuvintele pe care le folosesc, toti arunca in stanga si in dreapta cu "homofob" si "rasist" si ei habar nu nici ce-i una nici ce-i alta... genul asta de limitati ar fi in stare sa ma faca "rasist" daca le spun ca nu imi place mancarea chinezeasca....

bulletproof
bulletproof  •  06 Iunie 2017, 05:27

Dar ce treabă are 'rasismul', care de fapt n-a prea ... fost, cu homofobia ? John ăsta mai bine si-ar vedea de treaba lui, în loc să-l *** grija de vieţile altora !!! Mai ales atunci când cei 'vizaţi' au avut dreptate ! Și fiindcă tot veni vorba de ... căsătorie, probabil ș-o găsi el, pân la urmă 'nașul' !!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează