SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

INDIAN WELLS. Marius Copil a fost eliminat după un meci dramatic » A ratat două mingi de meci, a salvat 7 și a pierdut după 3 ore

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2018 08:53

Marius Copil, locul 81 ATP, a fost eliminat în turul I la Indian Wells, de Peter Polansky, locul 134 ATP, scor 6-7 (3), 7-6(5), 6-7 (12).

Partida a fost una dramatică și a durat 3 ore și 15 minute, Marius Copil ratând două mingi de meci și salvând șapte mingi de meci.  În primul set, cei doi jucători au mers cap la cap. Fiecare a câștigat categoric pe propriul serviciu, fără să existe vreo minge de break. În tie-break, Copil a pierdut trei puncte pe propriul serviciu, iar Polansky și-a adjudecat primul set.

Deși a început slab setul doi, cedând primul game de serviciu, Marius Copil a revenit și a egalat, setul ajungând din nou în tie-break. De data aceasta, Copil a fost mai agresiv la retur și a câștigat tie-break-ul, trimițând meciul în decisiv.

Ca și precedentele două seturi s-a ajuns la tie-break și-n setul decisiv, meciul atingând cote dramatice. Polansky a început mai bine și a avut șase șanse de meci, anulate de Copil. Românul a avut și el două mingi de meci, dar le-a ratat, iar Polansky a reușit să închidă partida și să se califice în setul doi.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  09 Martie 2018, 09:37

Prea multe mingi ratate draga Copile. Unul ca Polansky trebuia eliminat. Pacat...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează