SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Ion Țiriac îl atacă pe Roger Federer! Ce l-a deranjat pe fostul tenismen: "Nu e bun pentru circuit"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2017 10:15

Ion Țiriac, patronul turneului de la Madrid, l-a atacat pe Roger Federer, fiind nemulțumit de faptul că acesta a renunțat să joace în acest an la turneele pe zgură, inclusiv la Roland Garros.

"Federer nu e un tenismen atât de bun pentru circuitul de tenis, deoarece joacă prea puțin. Pe domnul Federer l-am așteptat la Monte Carlo, la Madrid și la Roma. Și-a facut mereu treaba, dar acum este ceva diferit. A decis să joace doar din când în când și nu putem conta pe el.

Federer e un campion extraordinar. Dar în tenis nu contează doar turneele de Grand Slam, ci și cele de Masters 1000. Sunt 12 săptămâni în care jucătorii sunt mai vizibili decât la un turneu de Grand Slam.

Nu îmi dau seama cum va participa la Wimbleon. Îi urez să câștige turneul de încă 5 ori. M-am bucurat când a câștigat Australian Open, dar mă așteptam să joace la mai multe turnee", a declarat Țiriac potrivit presei din Elveția.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (9)
mal.
mal.  •  25 Mai 2017, 12:02

După ce i-a luat apărarea în repetate rânduri unui individ cu grave carențe educaționale, dl. „Țiriac-Știe-Tot” ne explică despre faptul că cel mai bun jucător din ultimii 10 ani (poate că și mai mult...) nu este bun pentru circuitul de tenis! Chiar să joci de câte ori trosnește din degete dl. Țiriac, e prea, prea...!

mioriticul
mioriticul  •  25 Mai 2017, 12:30

Din cele zise si traite de Tiriac, stim ca-i plac hotii, necioplitii si vinatorii de mistreti. Cum Federer nu se incadreaza la nici una din aceste categorii, n-are cum sa se astepte sa fie apreciat de mustacios. E doar cel mai bun jucator de tenis ever. Un lucru cit se poate de neinsemnat.

bogol
bogol  •  27 Mai 2017, 08:04

Acu inteleg de ce il apara cu atata foc pe Nasty. E clar. S-a damblagit de tot mosu.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează