SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2022

Nick Kyrgios are o reacție surprinzătoare în scandalul australienilor cu Novak Djokovic: „Este greșit!”

Nick Kyrgios / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Nick Kyrgios / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022 10:59 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 11:38

Nick Kyrgios (26 de ani, 93 ATP) a fost întrebat de presa din Australia ce părere are despre scandalul de amploare ce-l are în prim plan pe liderul mondial Novak Djokovic.

Chiar dacă în trecut a fost implicat în mai multe clinciuri aprinse cu Novak Djokovic, Kyrgios s-a solidarizat de data aceasta cu Nole, considerând că sârbul beneficiază de un tratament mult prea aspru din partea fanilor australieni. 

Nick Kyrgios: „Modul în care gestionăm situația lui Djokovic este greșit, foarte greșit”

„Uite, cred cu siguranță în luarea măsurilor, eu m-am vaccinat pentru alții și pentru sănătatea mamei mele. Dar modul în care gestionăm situația lui Djokovic este greșit, foarte greșit. 

De exemplu, toate meme-urile și titlurile recente ale presei...E unul dintre marii noștri campioni, dar la finalul zilei este și om. Fiți mai buni!”, a spus Nick Kyrgios, potrivit The Sydney Morning Herald, într-un mesaj îndreptat către australienii care s-au revoltat pe marginea venirii sârbului la Melbourne. 

Familia lui Djokovic iese la atac: „Este tratat ca un prizonier”
australia
Familia lui Djokovic iese la atac: „Este tratat ca un prizonier”

În 2021, în momentul în care Djokovic a cerut să beneficieze de unele măsuri preferențiale în carantina de la Australian Open, Kyrgios a izbucnit pe rețelele de socializare, unde l-a jignit pe Nole: „Djokovic este un prost”, a spus atunci rebelul tenisului. 

Novak Djokovic nu a fost lăsat să stea într-un apartament închiriat

În așteptarea deciziei instanțelor cu privire la situația sa, Novak Djokovic a solicitat să-și petreacă perioada de izolare într-un apartament închiriat. El se află momentan în Park Hotel, o unitate de carantină în care sunt reținuți zeci de refugiați, unii dintre ei aflându-se acolo de ani buni!

Jurnalistul sârb Sasa Ozmo, de la Sport Klub, transmite că lui Djokovic i-a fost refuzată cererea de a petrece perioada de carantină într-un apartament închiriat, în care se află și membrii echipei sale. Numărul 1 ATP nu și-a primit nici acum portofelul, lucrurile sale aflându-se în continuare în aeroport.

Condițiile din Park Hotel, unitate de cazare în care se mai află peste 30 de imigranți în căutare de azil, sunt deplorabile. Jurnalistul Sasa Ozmo scrie că în camera lui Nole se află gândaci. De altfel, mesele celor aflați în detenție în Park Hotel au „inclus” viermi săptămâna trecută.

Citește și alte știri din tenis: 

Tatăl lui Novak Djokovic a ieșit în stradă » Protest de amploare: „Mândria noastră e în captivitate! Au călcat în picioare poporul sârb”

Ultimele informații din Melbourne » Djokovic a cerut să fie izolat într-un apartament închiriat, dar a fost refuzat! Sârbul are gândaci în cameră

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
adwd
adwd  •  08 Ianuarie 2022, 09:40
Postat de ucluj2011 pe 07 Ianuarie 2022, 16:49

Surprinzătoare este reacția celorlalți. Reacția lui Nick Kyrgios cred că este a unui om echilibrat , cu picioarele pe Pământ și cu capul pe umeri!!!

Kiri e cunoscut desigur ca fiind o persoana foarte echilibrata și rationala.

procter
procter  •  08 Ianuarie 2022, 00:12

Djokovic nu a fentat nici o lege. I a fost aprobată o viza de intrare și de joc la Australian OPEN ptr ca avut covid in ultimele 6 luni. Viza a fost aprobată de statul Victoria,Melbourne fiind capitala. Prim ministrul Australiei a aflat de asta din postarea lui Novak și a găsit o sursa buna de făcut voturi. El a închis Australia pana populația a fost vaccinată in proporție de 90%, din aceasta cauza este f aproape sa piardă alegerile in Aprilie ,mai ales ca au ‘70.000 de cazuri de covid pe zi și nu au populație mai mare ca a României .

ms5348
ms5348  •  07 Ianuarie 2022, 22:02
Postat de dinamo100 pe 07 Ianuarie 2022, 13:30

Situatia este generata chiar de Nole, el a fost cel care a incercat sa fenteze regulile. Nici pana acum nu a spus clar care este motivul pentru care nu se poate vaccina ! Nole nu a fost deloc transparent si s-a ascuns in spatele unor hartii dubioase.

Sa inteleg ca tu ai vazut hartiile prezentate de el de esti asa sigur de faptul ca sunt dubioase? Situatia nu e generata de loc de Nole ci de regimul...comunist din Australia.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează