SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MIAMI

VIDEO + FOTO Clipe de panică la Miami » Lui Matteo Berrettini i s-a făcut rău în timpul meciului cu Andy Murray

Italianul Matteo Berrettini (142 ATP) a acuzat o stare de amețeală în setul secund al meciului cu Andy Murray (62 ATP), din primul tur al turneului de la Miami, la scorul de 6-5, 2-5. A fost nevoie de intervenția medicilor. +4   FOTO
Italianul Matteo Berrettini (142 ATP) a acuzat o stare de amețeală în setul secund al meciului cu Andy Murray (62 ATP), din primul tur al turneului de la Miami, la scorul de 6-5, 2-5. A fost nevoie de intervenția medicilor.

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2024 23:14 / Actualizat joi, 21 martie 2024 00:24

Italianul Matteo Berrettini (142 ATP) a acuzat o stare de amețeală în setul secund al meciului cu Andy Murray (62 ATP), din primul tur al turneului de la Miami, la scorul de 6-5, 2-5. A fost nevoie de intervenția medicilor. Duelul a continuat, iar britanicul a avansat în turul următor.

Duelul dintre Andy Murray și Matteo Berrettini a ținut capul de afiș al zilei la Miami. Chiar dacă sunt departe de forma consacrată, cei doi se numără printre cei mai iubiți jucători din circuit.

FOTO. Matteo Berrettini, probleme medicale în meciul cu Andy Murray de la Miami

Finalul setului secund a oferit momente de groază. Berrettini nu s-a mai putut ține pe picioare. A fost ajutat să ajungă pe scaun. Medicii turneului l-au consultat, iar după câteva minute și-au dat acceptul ca meciul să meargă mai departe.

Murray s-a impus în final, scor 4-6, 6-3, 6-4. Îl va înfrunta în turul următor pe argentinianul Tomas Martin Etcheverry (30 ATP).

Luni a avut loc un episod asemănător. Francezul Arthur Cazaux (21 de ani, 74 ATP) s-a prăbușit pe teren în timpul calificărilor, din cauza condițiilor dificile de joc. A fost internat timp de două zile.

VIDEO. Matteo Berrettini, lovitură de generic în meciul cu Andy Murray

Până la clipele de panică din setul secund, Berrettini prestase un tenis pe alocuri sclipitor. În actul inaugural, la scorul de 4-2, 15-40, a reușit o lovitură rară. A câștigat punctul cu un backhand din alergare, cu o singură mână, în lung de linie.

Acțiunea a fost aplaudată la scenă deschisă, mai ales că circuitul masculin traversează un moment istoric. Pentru prima dată în Era Open, niciun jucător care folosește constant reverul cu o singură mână nu se mai află în Top 10.

Citește și alte știri din tenis:

În ziua revenirii lui Halep, Serena Williams și Patrick Mouratoglou s-au întâlnit în complexul de la Miami
SIMO S-A ÎNTORS
În ziua revenirii lui Halep, Serena Williams și Patrick Mouratoglou s-au întâlnit în complexul de la Miami
Jucătorul cu 6 titluri de Grand Slam a intervenit în schimbul de replici Halep - Wozniacki
MIAMI
Jucătorul cu 6 titluri de Grand Slam a intervenit în schimbul de replici Halep - Wozniacki

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
armand
armand  •  21 Martie 2024, 09:09

E cam lung șirul! Dați lista întreagă ca cei de la Sky! Și , ehei, toți doar din cauze naturale!

sughibughi
sughibughi  •  21 Martie 2024, 07:23

trebuie controlat si asta la sange ca cine stie ce licori miraculoase a incercat inainte de turneu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează