SPORTURI  »  TENIS  »  NUMĂRUL 1 WTA

Mesaj emoționant postat la miezul nopții de Simona Halep pe Instagram: "După 5 zile ca număr 1, e timpul să împărtășesc asta cu voi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 00:20

Pe Instagram, rețeaua de socializare pe care a recunoscut că petrece cel mai mult timp, Simona Halep a ales să scrie un mesaj emoționant pentru antrenorul australian Darren Cahill. 

Cahill nu a fost prezent la Beijing, acolo unde jucătoarea noastră a urcat pe prima poziție a clasamentului WTA, performanță nemaivăzută pentru nicio jucătoare din România. 

"După 5 zile, aș vrea să împărtășesc asta cu voi. Am avut un vis încă de când m-am apucat să joc tenis ... să fiu numărul 1 în lume. Acum, acest vis este realitate și cuvintele sunt prea sărace ca să exprime cum mă simt. Știu că va fi foarte dificil să mă mențin, dar voi continua să muncesc și să joc tenis, fiindcă iubesc faptul că fiecare zi este o provocare. Aș vrea să îi mulțumesc lui Darren pentru că a fost alături de mine în fiecare zi din 2015 încoace pentru a mă ajuta să răspund acelei provocări. Ești cel mai bun antrenor! E timpul pentru Singapore, altă provocare majoră. Sper la zile frumoase și acolo!", a scris Simona, în engleză. 

Simona Halep va participa la Turneul Campioanelor, de la Singapore, 22-29 octombrie, competiție ce reunește în sistem round-robin cele mai bune 8 jucătoare ale lumii. 

simona1

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
1638805399689278
Viorel Vîrlănuță  •  14 Octombrie 2017, 09:57

Dacă câștigă în Singapore și se va menține și anul ăsta nr.1 atunci va închide gura multor hateri care o tot bârfesc că a ajuns întâmplător pe prima poziție, deși mie personal mi se pare o performanță extraordinară să te menții în primele 10 tenismene ale lumii de vreo 5 ani ! Cred că va câștiga până la urmă un turneu de grand slam pentru că a ajuns la vârsta optimă și odată cu cooptarea lui Andrei Pavel se vede că a îmbunătățit serviciul, punctul ei cel mai slab la turneul de la Roland Garros unde a fost învinsă de o împrăștiată letonă pe care eu nu o văd să stea prea mult în top 10 după cum joacă, un fel de Samantha Stosur foarte norocoasă cu tușele !!!

merace
merace  •  14 Octombrie 2017, 20:03

Orice ar face la Singapore, Simona tot va rămâne prima jucătoare a României care a ajuns No.1 mondial! După progresul arătat în ultimele luni, ea e prima favorită acolo, și îi doresc să câștige! HAI SIMONA!

catalynn
catalynn  •  14 Octombrie 2017, 01:08

Succes la TC! Acum nu au decat sa crape de necaz carcotasii, odata #1, chiar si pt o saptamana, always #1! Si ca Simona au mai fost numai 24 de alte tenismene.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează