SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Mesajul special al Simonei Halep după victoria în fața slovacei Jana Cepelova + Vești bune despre starea fizică

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 21:04

Simona Halep a reușit un meci excelent în primul tur de la Roland Garros, învingând-o categoric pe slovaca Jana Cepelova, scor 6-2, 6-3.

Românca a declarat la finalul meciului că e mulțumită de nivelul jocului său, declarând că nu s-a simțit deloc jenată de accidentarea la gleznă, suferită în finala turneului de la Roma.

Totodată, românca a transmis un mesaj special publicului parizian, care a susținut-o în partida cu Cepelova. 

"Sunt fericită să fiu aici, nu a fost ușor de jucat împotriva adversarei mele de azi. Jana este o rivală dificilă, dar m-am descurcat bine astăzi. Jocul meu a fost bun și am avut încredere că pot trece mai departe.

Pot să spun că totul e bine, azi n-am simțit durere. Nu pot să zic că sunt 100% recuperată, dar e important că pot să joc.  Vreau să parcurg cât mai bine acest turneu, iar apoi vom vedea.

E ceva special să joc aici, vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut. De fiecare dată m-am simțit susținută aici, am și o mulțime de fani francezi. Îmi aduc aminte de ediția din 2014, când am fost extrem de încurajată de publicul francez. Sper să repet evoluția bună de atunci și în acest an și să nu-mi dezamăgesc fanii", a declarat Simona Halep, la interviul de după meci. 

Simona Halep o învinge fără emoții pe Jana Cepelova și se califică în turul secund de la Roland Garros » Cu cine joacă în turul următor

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
tihi
tihi  •  31 Mai 2017, 08:45

nu a avut nimic...ruptura de ligamente a fost doar un pretext pentru pierderea finalei de la Roma...Ea joaca bine de obicei cu jucatoare mai slab cotate ca ea....se chinuie,cu cele de top.Primele doua meciuri vor fi usoare,trece peste ,dar dupa aceia este de asteptat ca va iesi din cursa:::atata poate !

merace
merace  •  30 Mai 2017, 23:09

Ma bucur ca Simona e in forma si poate sa joace 100%. La Wimbledon in 2015, Cepelova a avut marele noroc ca Simona a facut in timpul jocului o rana la picior, in pantof, si de aceea a pierdut decisivul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează