SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP LOCUL 1 WTA

Moment uriaș pentru Simona Halep! De ce calificarea în sferturile de la Shenzen înseamnă enorm

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2018 11:54

Simona Halep, liderul WTA, s-a calificat în sferturile turneului de la Shenzen după ce a învins-o pe Ying-Ying Duan, locul 91 WTA, scor 3-6, 6-1, 6-2.  (Detalii AICI)

Victoria Simonei și calificarea în sferturi înseamnă foarte mult pentru jucătoarea noastră, care este sigură că la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, va fi principala favorită. Va fi pentru prima dată când românca va fi favorita numărul 1 la un turneu de Grand Slam.

La începutul anului, Halep se duela cu Muguruza și Wozniacki pentru primul loc WTA. Iberica a abandonat la Brisbane, în timp ce daneza a fost scoasă din cărți de rezultatele româncei. Halep nu trebuia să ajungă în sferturi, iar Wozniacki trebuia să câștige la Auckland pentru ca daneza să fie numărul 1 WTA începând de săptămâna viitoare.

În clasamentul live, Simona Halep are 6.205 puncte, iar Caroline Wozniacki are 6015. Dacă daneza va câștiga turneul din Noua Zeelandă va acumula 6195 de puncte, cu 10 mai puțin decât are Halep în acest moment, după accederea în sferturi.

15 ianurieeste data la care va începe Australian Open

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (22)
ticbis
ticbis  •  03 Ianuarie 2018, 17:43
Postat de tihi pe 03 Ianuarie 2018, 15:12

Lasti in pace matematica,fiindca si anul precedent ati facut calcule gresite ! Australian Open este inca departe,iar Shenzenul inca nu s-a terminat !! Elementele de calcul au foarte multe necunoscute !!

Cate clase ai? La cum te exprimi, nu cred ca ai terminat nici gimnaziul :))))) Las-o pe Simona si vezi-ti de problemele tale; te asigur ca sunt mult mai grave si mult mai triste decat ale ei :)))))))))

reddog_forever
reddog_forever  •  03 Ianuarie 2018, 13:42
Postat de 4patraulea pe 03 Ianuarie 2018, 13:05

sincer vorbind. ce-a facut halep dpdv profesional? e pe 1 dupa un clasament de toata jena? bani castiga toti, sa castige cel putin un GS si atunci, DA, profesional e realizata

dpdv profesional halep a facut mai mult decat orice sportiv din romania. la fotbal poti avea o zi proasta caci joaca 10 pt tine, dar la tenis cand nu joaca nimeni pt tine, este unul dintre cele mai grele si costisitoare sporturi. la cat se investeste in romania, si locul 10 mondial ar fi urias.

capca1
capca1  •  03 Ianuarie 2018, 12:38
Postat de davidblack pe 03 Ianuarie 2018, 12:31

Nr 1 mondial a castigat numai turnee de cartier ...urmeaza marele turneu al somaliei

Ai început bine : ”Nr 1 mondial”. În ce domeniu mai este România pe locul 1 mondial ?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează