SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Patrick Mouratoglou are planuri mari pentru Simona Halep după eliminarea de la Roma: „Voi da tot ce pot pentru a ajuta la atingerea obiectivelor ei”

Patrick Mouratoglou și Simona Halep
Foto: Imago
Patrick Mouratoglou și Simona Halep Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2022 17:05 / Actualizat joi, 12 mai 2022 17:38

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) a fost eliminată prematur aseară, în turul doi al turneului WTA de la Roma, după 6-7 (1), 3-6 cu Danielle Rose Collins (28 de ani, 9 WTA). Patrick Mouratoglou (51), antrenorul româncei, a ținut să-i transmită un mesaj.

La o zi după eșecul lui Halep, Mouratoglou a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care se arată recunoscător că este antrenorul Simonei și promite că o va da totul pentru a o ajuta să-și îndeplinească obiectivele.

CTP, îngrijorat după eliminarea lui Halep la Roma » Ce a observat la meciul cu Collins: „Asta nu e bine”
WTA ROMA
CTP, îngrijorat după eliminarea lui Halep la Roma » Ce a observat la meciul cu Collins: „Asta nu e bine”

„Felicitări lui Danielle Collins pentru un meci foarte bun ieri la Roma. Ea a meritat victoria. Acestea fiind spuse, vreau să-mi exprim mândria și recunoștința pentru Simona Halep, care a dat tot ce a putut, cu curaj și pasiune. Sunt recunoscător pentru oportunitatea de a lucra cu o astfel de campioană. 

Obținerea succesului necesită muncă grea, determinare și timp, iar eu voi da tot ce pot pentru a ajuta la atingerea obiectivelor ei. Mulțumim fanilor noștri care ne susțin mereu și ne vedem la Roland-Garros!”, a fost mesajul francezului pe instagram.

Simona Halep: „Lupta continuă”

Simona a postat și ea un mesaj după înfrângerea de la Roma.

„De-a lungul carierei mele am luptat pentru ceea ce am crezut și pentru ceea ce am vrut să obțin! O voi face mereu, prin suișuri și coborâșuri. Sprijinul necondiționat pe care îl primesc de la mulți dintre voi înseamnă totul pentru mine. Mulțumesc, lupta continuă!”, a transmis Simona pe contul ei de twitter.

Citește alte știri din tenis: 

Simona Halep, Sorana Cîrstea și Elina Svitolina sunt așteptate la Iași » Orașul moldav va găzdui două turnee în această vară
WTA
Simona Halep, Sorana Cîrstea și Elina Svitolina sunt așteptate la Iași » Orașul moldav va găzdui două turnee în această vară
Rafael Nadal și-a ales meciul favorit din întreaga carieră: „A fost momentul decisiv pentru mine”
ATP
Rafael Nadal și-a ales meciul favorit din întreaga carieră: „A fost momentul decisiv pentru mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
267890
267890  •  14 Mai 2022, 06:30

Evident ca da tot ce poate pentru ca Halep probabil ca da si ea destul. Numai ca Halep nu e Serena si daca o viata intresga a jucat tica-taca, hai sa plimbam mingea pana capiem, n-o s-o schimbe nimeni acum. Cel mult o sa-i strice si bruma de tenis pe care o juca. Si oricum eu ma indoiesc ca acest Muratoglu e un mare antrenor. Serena a fost o mare jucatoare si practic ea l-a facut mare pe Muratoglu. Cu sau fara Muratoglu, Serena oricum ar fi castgat vreo 20 de slemuri. Dar nu-i putem cere Simonei sa inteleaga cum sta treaba.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează