SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Rebelul Kyrgios a fost iertat de copilul de mingi pe care era să-l lovească la Indian Wells » Ce i-a promis puștiului după meci

Nick Kyrgios a fost iertat de copilul de mingi pe care era să-l lovească la Indian Wells
Nick Kyrgios a fost iertat de copilul de mingi pe care era să-l lovească la Indian Wells

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2022 10:52 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 12:04

Nick Kyrgios (26 de ani, 132 ATP) a fost din nou protagonistul unui moment neplăcut la finalul meciului cu Rafael Nadal (35 de ani, 4 ATP), pierdut cu scorul de 6-7(0), 7-5, 4-6. Australianul a dat cu racheta de pământ, fiind foarte aproape să lovească un copil de mingi.

Kyrgios a recunoscut greșeala făcută și a ținut să se revanșeze. I-a cerut scuze și i-a promis puștiului că-i va oferi cadou o rachetă.

Nick Kyrgios, iertat de copilul de mingi pe care era să-l lovească la Indian Wells

Copilul de mingi a fost foarte încântat când a fost contactat personal de australian. I-a acceptat scuzele și a fost de acord să se întâlnească cu Nick pentru a primi cadoul oferit de jucător. Întreaga conversație a fost făcută publică de Kyrgios:

Kyrgios: „Salut, frate. Îmi pare rău pentru accidentul cu racheta de la final. A fost un accident, esti în regulă? Mă întrebam dacă aș putea să-ți ofer o rachetă și dacă ai putea să accepți scuzele mele.” 
Copilul de mingi: „Salut! Mulțumesc că m-ai contactat. Sunt foarte bine. Mi-ar plăcea să primesc o rachetă. Bineînțeles, îți accept scuzele. Mă voi întoarce mâine pe teren.” 
Kyrgios: „Sigur, fratele meu! Să fiu sincer, nu voiam să zboare atât de aproape de tine. Te voi căuta mâine la terenuri și îți voi da o rachetă. E bine așa?” 
Copilul de mingi: „Perfect. Mulțumesc foarte mult!” 
Kyrgios: „Niciun stres. Ne vedem mâine”.

Citește și alte știri din tenis:

Jucătorul plecat cu mitraliera la Kiev nu îi mai vrea pe Medvedev sau Rublev în tenis: „Toți rușii sunt responsabili pentru ce face președintele lor!”

Simona Halep, reacție la Indian Wells: „Să nu vorbim despre asta, pentru că mă panichez”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  18 Martie 2022, 13:28

Kyrgios este un mare filantrop...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează