SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO Nick Kyrgios nu se dezminte » Declarații jignitoare: „Roland Garros e un rahat în comparație cu Wimbledon!”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2019 20:43

Nick Kyrgios (24 de ani, 36 ATP) a oferit un nou moment controversat. Tocmai a afirmat că „Roland Garros e un rahat în comparație cu Wimbledon”.

Abia s-au calmat apele după ieșirea necontrolată de la Roma, când a aruncat un scaun pe teren (VIDEO), că rebelul Kyrgios a ieșit din nou în decor.

În ciuda faptului că Roland Garros, unicul turneu de Mare Șlem desfășurat pe zgură, începe săptămâna viitoare, australianul a ales să meargă la Londra și să se pregătească pe iarbă.

Acolo s-a pozat, îmbrăcat în echipamentul alb caracteristic turneului de la Wilmbledon, și a încărcat fotografia pe internet. Câteva minute mai târziu, într-un live susținut pe Instagram, afirma că „Roland Garros e un rahat în comparație cu asta”.

Nu e prima dată când Nick Kyrgios își arată nemulțumirea față de suprafața roșie. În trecut declara că „urăște zgura pentru că îi murdărește șosetele”. 

Cea mai bună performanță a australianului la Roland Garros este turul III, atins în 2015 și 2016. 

Vezi și: 

FOTO „Viespea” Halep! Simona a prezentat un echipament revoluționar pentru Roland Garros! Nike improvizează și în cazul băieților

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
sebastian.vettel
sebastian.vettel  •  21 Mai 2019, 07:55
Postat de boreal47 pe 20 Mai 2019, 23:27

E bun, si John McEnroe avea iesiri de acest gen. Asa sunt geniile, mie personal imi place cum joaca, foarte degajat.

Comparatia e o blasfemie. J Mac a fost un jucator exceptional, definit de o rivalitate superba cu Borg si titluri de Grand Slam , pe când mascariciul de kyrgios e un nimeni in tenis. In afara de cateva victorii efemere, nu se poate lauda cu nimic. Nu are cum sa se compare vreodata cu cei care au dominat tenisul in ultimii 20 ani, dar nu asta e problema lui. Nu e nici macar la nivelul celor din generatia lui. Tsitsipas e chiar mai tanar si deja are performante pe care kyrgios nu le poate atinge . Geniu ? o gluma proasta....

iosif53
iosif53  •  20 Mai 2019, 21:20

Un ciudat,vrea sa fie in centrul atentiei.

blackseacoast
blackseacoast  •  20 Mai 2019, 21:12

Un mascarici trist si frustrat.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează